IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya es blinda amb tancament de fronteres i confinament per municipis els caps de setmana

Una dona s'injecta hormones durant un tractament de fertilitat i queda embarassada de quintigèmins

La parella feia molt temps ho intentaven fins que va passar el que no s'esperaven

Briana i Jordan Driskell, de 26 anys, feia més de dos anys que estaven buscant un fill. Segons informa 'No lo creo', la parella de Kentucky, Estats Units, estava cansada d'intentar-ho i, finalment, van decidir provar diferents tractaments de fertilitat. Van estar intentant-ho durant quatre mesos, però no va haver resultat. Tots dos van decidir donar-se un descans de cinc mesos i després tornar a intentar-ho de nou. A l'octubre del 2016, doncs, van tornar a la càrrega amb una novetat: van agregar injeccions hormonals al tractament. En menys de dues setmanes, un examen de sang de Briana va confirmar que per fi estava embarassada. La parella estava molt feliç per haver-ho aconseguit però després que es fes l'ecografia de les vuit primeres setmanes de gestació, el metge els va anunciar la notícia: hi havia cinc fetus.

«Gairebé ens desmaiem» explica Jordan, el pare. Briana i Jordan estaven en 'xoc', ja que dins de la panxa de Briana hi havia cinc borses amniòtiques. Encara que sabien que existia la possibilitat de tenir un embaràs múltiple, la probabilitat que tinguessin trigèmins o més, era inferior al 5%. Durant les primeres setmanes de l'embaràs, a Briana li van diagnosticar una hiperèmesi gravídica, per la qual cosa tot la feia vomitar i tenir nàusees. Briana només s'alimentava de cereal fred i plàtans. La noia s'havia deshidratat tant que va haver de ser hospitalitzada després d'haver perdut 4,5 quilos.

Llavors es van adonar que no seria un embaràs «senzill». Al cap de 22 setmanes de gestació va haver de tornar a ser ingressada i, des de llavors, ja va romandre a l'hospital fins que a les 28 setmanes, li van fer una cesària. Finalment, el dia 2 de maig van néixer Zoey, Dakota, Hollyn, Asher i Gavin, tres nenes i dos nens. Els nadons van ser prematurs però sans. Briana explicava que quan els va veure, va plorar «tan fort que no podia respirar» i que els quintigèmins van estar en vigilància intensiva perquè el seu desenvolupament fos el millor possible. La parella, conscients de les dificultats que suposa tenir cinc fills en comptes d'un, ha començat una campanya de 'Go Fund Me' per recaptar diners per quan surtin de l'hospital.


Comentaris

envia el comentari