Una escola de música va rebre deu quilos de droga per error a Barcelona

Detenen l'home que ho va enviar per utilitzar el seu domicili del barri de Sarrià com a punt de distribució de drogues

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de nacionalitat nord-americana de 44 anys que presumptament utilitzava el seu habitatge del districte de Sarrià de Barcelona com a punt de distribució de drogues. Els fets es remunten el 28 de març, quan els responsables d'una escola de música del mateix districte van denunciar als Mossos que havien rebut uns mobles que no havien encarregat i que hi havia diversos paquets sospitosos amagats a la part posterior dels calaixos. Els agents van intervenir el mobiliari i van localitzar 10 quilos de ketamina.

Als armaris hi havia un total de 10 quilos de ketamina. | CatalunyaDiari.cat

Arran d'això, l'Àrea d'Investigació Criminal va iniciar una investigació que va poder demostrar que la droga anava destinada a un home, que va ser detingut el 13 de juliol, quan es va escorcollar el seu domicili. Hi van intervenir 2.436 pastilles de contra la disfunció erèctil, 70 píndoles de marihuana, 3.270 kg de ketamina, 900 grams d'MDMA, 3.028 pastilles d'èxtasi i petites quantitats d'haixix i marihuana.

Els investigadors van comprovar que l'home es dedicava a la distribució de substàncies estupefaents des del seu domicili, principalment de drogues de síntesi, a diversos punts de venda de tot Catalunya. Els distribuïdors finals li encarregaven les substàncies estupefaents que necessitaven i ell feia grans comandes a tercers que posteriorment introduïa a Barcelona per fer-les arribar als demandants. Els agents també van determinar que quan hi havia grans esdeveniments a Barcelona que podien suposar una gran demanda de drogues feia comandes de diferents tipus de substàncies i, mitjançant diversos col·laboradors, es dedicava a la venda directa en aquests actes. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

L'armari on estava amagada la droga | CatalunyaDiari.cat

Comentaris

envia el comentari