Una fotografia del nen australià mort en l'atemptat de Barcelona va ser publicada a la portada de 'El País'

A la imatge de la portada del diari es veia un home assistint a un menor d'edat
Portada de 'El País' del 18 d'agost de 2016 | El País

  A la portada que el diari 'El País' va publicar divendres passat, 18 d'agost, amb motiu dels atemptats perpetrats a Barcelona i Cambrils, apareixia una imatge de Julian Cadman, el nen australià de 7 anys que aquest diumenge, 20 d'agost, ha estat declarat mort pels Mossos d'Esquadra. Segons recull el mitjà 'DigitalSevilla.com', es tracta del petit que apareix a la part esquerra de la fotografia al costat d'un home, Harry Athwal, un ciutadà britànic que estava intentant ajudar-lo. Aquest mateix, ha concedit un esgarrifós relat dels fets al diari 'The Mirror', on ha explicat com va trobar al petit.

«A la meva dreta hi havia el nen, enmig del carrer. Vaig córrer directament cap a ell. Estava inconscient i la seva cama estava doblegada, li sortia sang del cap», declarava, explicant a més que va pensar que havia mort perquè no tenia pols. Tot i que en més d'una ocasió els agents li van demanar que se n'anés, Harry no va abandonar el nen i es va mantenir al seu costat. Pel que sembla, el petit va morir en el moment de l'atemptat i, aquest cap de setmana, el seu pare, que va viatjar fins a Barcelona, ​​es va dirigir a la Ciutat de la Justícia i allí va identificar al menor com el seu fill.

 

Poc després de l'atemptat a la Rambla de Barcelona, ​​va sortir a la llum la desaparició del petit Julian Alessandro Cadman, qui es trobava amb la seva mare al lloc de l'atac. Si bé en un principi es va creure que el menor estava desaparegut, la veritat és que les autoritats van haver d'esperar que el seu progenitor arribés a Barcelona perquè algú ho pogués identificar, ja que la mare, que era la que acompanyava el petit, es troba encara ingressada a l'hospital de la Vall d'Hebron.Comentaris

envia el comentari