Una jove denuncia una agressió a una discoteca i els porters la culpen a ella

L'agressor, que va intentar tocar-la sense el seu consentiment, encara no ha estat identificat pels Mossos d'Esquadra
Imatge de la discoteca Jamboree a Barcelona. | cedida

 

Una jove va patir fa deu dies una agressió a la discoteca Jamboree de Barcelona i els porters no només no van fer res per ajudar-la, sinó que van culpar-la d’aquest fet. Segons informa eldiario.es, la noia era al local amb els seus amics quan va conèixer un jove d’uns 25 anys amb qui va començar a ballar. Ella li parlava, però ell no li responia i de sobte va començar a tocar-la sense consentiment. Llavors el va apartar, però l’agressor va respondre fincant-li els dits per sota la faldilla. La jove va escopir-li i el va empènyer per fugir, i el noi ràpidament va escapar-se. 

La noia va sortir de la discoteca per buscar els seus amics i va explicar l’agressió als porters que es trobaven a l’entrada del local. «Si li estaves ballant, què esperes», va ser la seva resposta. Però això no va ser tot, a banda de culpabilitzar-la de l’agressió, no van ajudar-la a buscar el noi dins de la discoteca i li van dir: «vés al psiquiatre, que és l’únic lloc al que has d’anar». El to de la conversa va anar augmentant i els porters van amenaçar-la amb denunciar-la «per mentidera».

 

Després de topar-se amb aquesta reacció per part dels porters, la jove va buscar l’ajuda dels Mossos d’Esquadra, que van acompanyar-la dins de la discoteca per buscar l’agressor, malgrat no trobar-lo. Tot i això, la jove lamenta que amb la policia catalana tampoc va anar gaire bé. «La primera agent que em va atendre en privat. Em va tranquil•litzar i em va dir que tindria en compte les dues coses: l'agressió i l'actitud dels porters", explica la noia i afegeix que «després va venir una altra agent que començava el seu torn i el primer que em va preguntar era si havia begut i si estava borratxa.

Tot i que la noia va afirmar no anar borratxa i recordar-se de tot el que havia passat, l'agent va seguir insistint i va afegir que no podria denunciar els porters perquè era «la seva paraula contra la teva». Mentre li ensenyava unes fotografies de l'arxiu policial en què la noia no va poder trobar el seu agressor, un altre agent li va dir que «si tu anaves tan borratxa com la teva amiga potser no has entès el que et deien els porters», referint-se a l'amiga que l'havia acompanyat fins a la comissaria.

 

La noia ha declarat que es va sentir més acompanyada per les seves amigues que pels mossos, i encara estudia denunciar els dos porters i denuncia que «és lamentable que qui se suposa que ha d'actuar contra això» no faci res. Des de la sala han explicat que no tenen constància dels fets i que els sembla «molt estrany» tot el que va passar. Els mossos encara no han identificat l'agressor.