Una jove denuncia una agressió dels Mossos d'Esquadra en una discoteca de Sabadell

Assegura que un agent la va agafar dels cabells i la va tirar al terra

El passat diumenge 25 de desembre una jove va sofrir una agressió en una discoteca de Sabadell. Una amiga de la jove que va presenciar els fets i que desitja mantenir l'anonimat, ha explicat a través d'una publicació en una pàgina de Facebook com van succeir els fets, adjuntant una fotografia en la qual es mostren les marques a la cara de la jove presumptament agredida pels Mossos d'Esquadra de Sabadell.

La jove escriu: «Sortint d'una discoteca de Sabadell, la meva amiga i jo vam anar a un bar, en el qual es va formar una baralla i van arribar els Mossos d'Esquadra. Al moment ens van demanar documentació a tots els que estàvem aquí, però la meva amiga es trobava dins del bar. Ja mentre verificaven la documentació un Mosso d'Esquadra va manar a un noi que s'assegués i al moment li va pegar amb l'extensible en les cames, fet que jo vaig veure i que, seguit d'això, vaig demanar el nombre de placa del Mosso d'Esquadra i em va ignorar.

Quan em van retornar la meva documentació, vaig esperar que la meva amiga sortís del bar per anar-nos a casa. Quan ella va sortir, el mateix Mosso que li havia donat al noi li va dir 'passa per l'altra banda', estant ella en la porta del bar. Ella li va dir 'però si la meva amiga està aquí' i em va assenyalar. Jo estava a deu passos d'ella quan el Mosso la va agafar dels pèls i la va tirar al terra; ella es va aixecar reclamant el que li havien fet i forcejant i la van tornar a tirar, va tornar a aixecar-se i seguidament la van tornar a tirar al terra, causant-li múltiples ferides.

Jo em vaig acostar a ella per ajudar-la i em van empènyer i em van dir que no havia vist res, la van emmanillar i la van ficar al cotxe, segons m'explica ella va ser una conya contínua tant en el cotxe com a comissària. Jo em vaig quedar perquè algun agent em donés el nombre de placa, però es va acostar un altre agent dient-me que ell era el cap i que anotés el seu nombre de placa, jo ho vaig anotar però vaig dir que volia l'altre i es van negar a donar-m'ho». La jove acaba la publicació comentant que va anar a comissaria a denunciar, però li van dir que no podia fer res, encara que assegura que els fets van ser injusts i vergonyosos i que tenia total dret a denunciar el que va veure allí. Seguidament, demana que la gent difongui «aquest abús que tenen contra els ciutadans» i que es preocupin més pels delinqüents.


Comentaris

envia el comentari