Una jove denuncia una agressió sexual a Terrassa

Un home li va agafar fortament el cul i va fugir corrents mentre tornava a casa de nit

Una jove de Terrassa, a la comarca del Vallès Occidental, ha denunciat a les xarxes socials haver patit una agressió sexual per un home d'entre 30 i 40 anys. Els fets van tenir lloc el passat dilluns, al voltant de les 22.15 hores, quan tornava cap a casa. L'agressor li va agafar fort el cul mentre caminava pel carrer. En aquell moment, l'home va murmurar-li «ui, perdó» i se'n va anar «fent 'footing'». Ella va cridar-lo i insultar-lo, fet que a ell no li va agradar i va respondre abans de fugir definitivament.

La noia ha volgut compartir el fet a Facebook per alertar la resta de noies de la presència d'aquest home a la zona del barri de les Fonts i perquè es doni a conèixer la identitat de l'individu. Com era de nit i era fosc, la noia no li va poder veure la cara ni es va poder fixar en els detalls. Els detalls que ha publicat sobre ell són escassos: pantalons foscos amb dues ratlles reflectants a la part de sota, jaqueta fosca, cabell curt i de complexió normal.

«Sisplau, no ho normalitzeu, no és 'només un cul' perquè han passat aproximadament 45 minuts i encara noto al meu cul la sensació de la seva mà agafant-me», ha escrit la jove i ha afegit: «us demano, sisplau, que no passeu mai per alt aquests fets». Al missatge, la noia també va assegurar que posaria una denúncia contra l'agressor. Aquí podeu llegir tota la seva publicació:


Comentaris

envia el comentari