Una malla de polipropilè a la seva vagina «va mossegar» el penis del seu marit quan practicaven sexe

Theresa Bartram ha viscut un autèntic malson sexual

Theresa Bartram | cedida

Theresa Bartram ha viscut un autèntic malson sexual. Tot va començar quan es va quedar embarassada. Després de ser mare, Theresa va començar a patir incontinència per estrès —petites pèrdues d'orina quan exercia pressió sobre la bufeta—, una cosa molt comuna entre les dones que han donat a llum a un nadó. Això va provocar que perdés confiança amb si mateixa quan mantenia relacions sexuals amb el seu marit. Van estar set anys sense mantenir relacions fins que va decidir anar al metge. Allà, li van col·locar una malla de polipropilè a la vagina, que va acabar amb la seva incontinència.

Tot anava ben quan, dos anys després, el seu marit va sentir un terrible dolor quan practicaven sexe. «El seu penis estava vermell i tenia sang», afirma Theresa. Ella va sospitar que l'origen del problema era la malla que li van col·locar a l'operació. La parella no va tornar a mantenir relacions per por de repetir la dolorosa situació. Però sis mesos més tard se'ls va acabar la paciència i van decidir seguir les seves vides per separat. Theresa va visitar fins a 25 metges diferents i tots afirmaven que la malla estava totalment bé.

No va ser fins al 2015 quan la seva vagina va començar a segregar una espècie de pus verd. El metge que la va tractar de manera més meticulosa li va explicar que havia de treure-li immediatament la malla perquè havia erosionat les parets de la vagina infectant la zona de forma terrible. La malla estava col·locada massa baixa i va fer que la situació es compliqués. Una vegada van treure-li la malla, van veure que la dona havia perdut la sensibilitat a les seves parts. L'operació que havia d'ajudar-la, va acabar empitjorant la seva vida.


Comentaris

envia el comentari