IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una mare amb càncer terminal busca familia per la seva filla malalta

A la mare li han donat sis mesos de vida

La nena va ser diagnosticada amb la síndrome de Toriello Carey| Cedida

Vicky Pickard, una mare soltera de 44 anys i malalta terminal de càncer de pàncrees, ha estat informada recentment que li queden amb prou feines sis mesos de vida. Des de la rebuda d'aquesta cruel notícia, la dona ha dedicat tot el seu temps a trobar una família que cuidi la seva filla de 19 anys discapacitada quan ella ja no hi sigui. La nena va ser diagnosticada amb la síndrome de Toriello Carey al cap de cinc mesos de néixer.

Jessica, nom de la nena, sofreix malformacions cerebrals, defectes cardíacs i un to muscular feble. A més, és epilèptica i sofreix principi d'autisme. Per tot això, quan va néixer els metges li van donar un any de vida que ha superat amb escreix. Entre les cures necessàries, la petita ha d'usar un monitor cardíac per dormir i necessita ajuda per vestir-se. Tal com explica el Mirror, malgrat que de petita es va alimentar per un tub per una traqueotomia que li van haver de fer, des dels set anys ja no és necessari. La seva mare afirma: «sobre el paper sembla bastant difícil, però ella fa que tot sigui més fàcil».

Pickard reconeix que, durant aquests anys, els avis de 70 anys han estat el seu gran suport i els qualifica de «superherois», però a causa de la seva avançada edat no poden cuidar de la jove durant 24 hores. Per això la mare busca una família d'acolliment que visqui prop de Basildon, Billericay o Chelmsford, on viuen actualment. La dona vol que la seva filla continuï amb tots els serveis amb els quals explica ara. Mare i filla saben que els queden pocs dies juntes, per la qual cosa estan gaudint-ho al màxim. Després de celebrar el nadal al costat dels seus avis, Vicky té en la part més alta de la seva llista de desitjos trobar una família per la Jessica.


Comentaris

envia el comentari