Una mare explica la història de la seva filla per conscienciar sobre el perill de les caigudes per la finestra

Amber Boone mai va pensar que li podia passar una cosa així a la seva filla, per això ha decidit explicar-ho per alertar d'aquest perill

La nena estava al llit de la seva habitació mentre la seva mare feia tasques domèstiques. | Cedida

Amber Boone, resident de Garden City, als EUA, ha decidit compartir el relat de l'accident domèstic que va patir la seva filla de tres anys. Tot i que per a ella és molt dur recordar-ho, la dona ha considerat que és important conscienciar dels perills que s'enfronten els nens a les seves llars. Amber explica que va fer anar a dormir la seva filla Audrey al llit i va començar a fer algunes tasques de la casa que tenia pendents. De sobte, va escoltar un fort soroll a l'exterior de la casa, sense pensar-se que podria ser la seva filla. 

Un veí va veure, des de la distància, què va passar. La petita Audrey es va despertar i va decidir mirar per la finestra, amb la mala sort que la nena es va recolzar malament a l'ampit de la finestra i es va precipitar al buit, caient directament sobre l'asfalt. Després d'escoltar el fort cop, Amber va sortir al carrer i va veure, sense creure-s'ho, el cos de la seva filla estirat a terra.

La mare va trucar immediatament a emergències, que va traslladar la nena a un centre d'atenció mèdica. Allí, van examinar Audrey i li van diagnosticar una fractura cranial, una laceració al braç i nombroses contusions per tot el cos. Malgrat la complicada situació que va passar, ara Audrey es troba pràcticament recuperada, a excepció de la fractura de crani. «Tot està bé, excepte el seu crani. Això prendrà més temps», explica la mare.

La petita va patir una fractura cranial, una laceració al braç i nombroses contusions per tot el cos.| Cedida
La petita s'ha anat recuperant de totes les lesions tot i que encara no s'ha guarit del tot de la fractura cranial.| Cedida

Amb el seu relat, Amber vol visibilitzar una realitat que és molt més comuna del que creu molta gent. Actualment, uns 3.000 nens pateixen caigudes des de finestres del domicili familiar cada any. A més, la mort entre els menors de 5 anys que pateixen aquests tipus d'accidents és molt freqüent. Per això, Amber, que va descobrir aquesta realitat de la pitjor manera, ja ha assegurat totes les finestres del seu domicili i insta la resta de pares a fer el mateix.


Comentaris

envia el comentari