Una mare troba una agulla a l'ou Kinder de la seva filla de 2 anys

La dona s'ha posat en contacte amb la companyia que assegura que investigarà l'incident

La dona va trobar una agulla a l'ou Kinder de la seva filla | Cedida

Vikki Maguire, una dona d'Anglaterra, mai no va poder imaginar el que trobaria dins de l'ou Kinder que li havia comprat per Pasqua a la seva petita filla de 2 anys. En obrir la xocolata, la mare va poder veure com a dins hi havia incrustada una agulla que podria haver causat greus lesions a la nena si l'hagués mossegat. Després de l'incident i l'ensurt inicial, Vikki va decidir compartir aquest fet al seu perfil de Facebook per alertar altres pares.

«Tinc l'estómac encongit. Estava asseguda obrint l'ou preferit d'Isabelle i vaig trobar aquesta agulla a l'interior. El més esgarrifós és que primer li vaig deixar mossegar la part de fora. Espero que sigui només un error de la màquina i no d'alguns psicòpates de nens. Sisplau, reviseu els vostres ous de xocolata!», va escriure la mare. A més, també va confirmar que l'empresa s'havia posat en contacte amb ella i que li havien comunicat que l'incident «l'investigaran en profunditat per determinar si l'agulla va quedar a l'ou a l'hora de fer-lo».

Davant l'alarma creada per aquesta troballa, l'empresa encarregada de fer els ous Kinder ha fet públic un comunicat per tranquil·litzar els consumidors: «Ens han informat d'un incident aïllat en què un client va dir que havia trobat un objecte estrany en un dels seus productes. Volem tranquil·litzar els nostres clients. Ens enorgullim de la qualitat i seguretat dels nostres productes, i de tenir estrictes procediments de control de qualitat en els nostres llocs d'operació».


Comentaris

envia el comentari