IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una nena mor de càncer i els seus pares troben notes que havia deixat per casa

La petita de sis anys no sabia que tenia un tumor cerebral

Elena Desserich, la nena de sis anys que va morir per un tumor cerebral | ABCNews
 

  

Elena Desserich era una nena feliç que vivia amb els seus pares Brooke i Keith i la seva germana Grace a una ciutat d'Ohio, als Estats Units. Però al cap de sis anys van detectar-li un tumor cerebral terminal, i els metges van tallar de cop totes les esperances que sobrevisqués, amb el qual van decidir ocultar la malaltia i fer que la vida de la seva filla, encara que fos curta, valgués la pena i fer-la el més feliç possible.

Segons explica ABCNews, els metges només li donaven tres mesos de vida, però tot i que els pares creien que la nena no sospitava res, alguna cosa semblava dir-li que no li quedava molt temps entre els seus, i va decidir fer quelcom sorprenent. Amb els dies, l'Elena va desenvolupar problemes per empassar-se el menjar i parlar, i per comunicar-se amb els seus pares escrivia notes. El que ells desconeixien era que la petita es dedicava a amagar diverses al voltant de la casa.

Una de les notes de l'Elena als seus pares | ABCNews

A la cuina, entre els plats, a calaixos, armaris, llibres, joguines i en molts altres llocs més, Elena va anar ocultant missatges pels seus pares. Tot i que els pares utilitzaven paraules clau davant dels metges perquè la nena no sospités del que succeïa, Elena resultava ser molt intel·ligent i tristament semblava que sospitava quelcom. A totes les seves notes deia quant estimava als seus pares i a la seva germana i fins i tot de vegades demanava disculpes per estar malalta o deixava consells per la seva germana petita per quan anés a l'escola.

A l'esquerra Grace i a la dreta la seva germana Elena | ABCNews


Finalment, Elena va morir a l'agost del 2007 i durant mesos, els seus pares van anar descobrint les notes que la petita havia estat amagant per tota la casa. Els descobriments inesperats suposaven un cop dur de tristesa pels seus pares, però també un alè de vida que els feia recordar que la seva filla seguia amb ella a través d'aquestes notes. Amb tots els missatges aplegats, els pares de la nena van publicar un llibre explicant la seva historia i compartint les seves notes amb tothom, anomenat Notes Left Behind, els ingressos del qual seran destinats a grups d'ajuda contra el càncer.


Comentaris

envia el comentari