ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

Una nena troba un insecte a la truita de patates de l’escola de Palau-saverdera

L’empresa haurà de pagar una multa de 600 euros

Desagradable troballa la que va fer una nena de l’escola Martí Inglés, situada al municipi gironí Palau-saverdera. La menor va alertar que hi havia un insecte a la truita de patates que li havien servit al menjador, que ha comportat una queixa per part de la família i l’escola a l’empresa que gestiona el càtering. L’Ajuntament ha decidit sancionar l’empresa per aquest fet amb una multa de 600 euros, a més de realitzar diversos controls sanitaris i de retirar les truites servides a totes les escoles on treballen.

La sanció arriba ara tot i que l’incident es remunta al passat 17 de gener. Tot i que el càtering l’ofereix una empresa, té un proveïdor per a les truites i l’informe municipal conclou que aquest darrer n’és el responsable. Després de la troballa d’un insecte per part d’una alumna, que és el segon incident similar que s’ha registrat darrerament, l’empresa ha canviat de proveïdor.

Tot i la multa de l’Ajuntament, el consistori ha explicat que no es podia rescindir el contracte amb l’empresa encarregada del càtering perquè l’incident no havia afectat la salut dels alumnes i han insistit en què han passat tots els controls sanitaris.


Comentaris

envia el comentari