IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una noia denuncia les pèssimes condicions laborals en què treballa a Groupalia

La noia afirma que és la treballadora més antiga i que l'empresa vol que marxi voluntàriament per estalviar-se la indemnització

Una noia ha denunciat les condicions laborals que pateix a l'empresa Groupalia, una companyia en línia d'ofertes d'oci local, viatges, serveis i productes de diversos tipus. Segons Nis Àlvarez, ella és la persona amb més antiguitat a l'empresa i estan imposant-li unes condicions extremes per tal que marxi de l'empresa i puguin estalviar-se la indemnització que haurien de pagar si la fan fora ells mateixos. Segons ha publicat en el seu compte de Facebook, Nis treballa al soterrani de l'edifici on treballa, sola i sense connexió a Internet, i l'empresa es nega a enviar-li un tècnic que solucioni el problema i permeti que pugui treballar.

Tal com ha denunciat, la jove fa dos mesos que no cobra, no té accés a les seves eines de treball, està tota sola, lluny dels altres companys de la feina, i només fa dos dies que està treballant a l'establiment de Groupalia a Vilanova i la Geltrú, després de ser traslladada per segona vegada en només set mesos. Segons afirma a la seva publicació, Nis ha denunciat la seva situació a la Policia Local, ja que no aconsegueix posar-se en contacte amb ningú de l'empresa a qui traslladar la problemàtica en què es troba. Segons ella mateixa, «els seus responsables, segons un intermediari, no poden posar-se al telèfon», però tampoc envien a ningú que l'ajudi. Amb aquesta publicació, Nis Álvarez vol denunciar els abusos al treballador que està patint i que el màxim nombre de gent conegui el cas per veure si es pot solucionar alguna cosa.


Comentaris

envia el comentari