Una noia perd diverses dents i sofreix ferides en la cara després d'un salt fallit mentre practicava 'puenting' a Madrid

La corda es va enredar en la plataforma de salt i la víctima va colpejar la cara contra el pont

 

Aquesta setmana s'ha fet viral a través de Whatsapp el vídeo d'una noia fent 'puenting' a Madrid i no ha estat precisament per un increïble salt al buit, sinó pel dur accident que pateix amb prou feines uns pocs metres de la plataforma de salt. Com es pot veure en les imatges, la noia es llança decidida al buit amb tan mala sort que, en ajupir-se per agafar impuls, la corda de seguretat que la manté lligada al pont s'embolica a l'escala. El resultat és dolorós amb només veure el cop. En quedar enganxada la corda, la noia amb prou feines baixa només un metre i pica de cara contra el pont.

De la mateixa manera que s'ha fet viral el vídeo, també s'ha compartit massivament la foto de les ferides que va sofrir la víctima. Com es pot veure en la imatge, la noia va perdre diverses dents i va sofrir serioses ferides a la boca, el nas i la barbeta. A més, en l'enregistrament es pot apreciar que el logo és el d'una empresa de Madrid que ofereix salts des de 30 o 40 metres en diversos ponts de la serra, encara que no s'ha confirmat.

 

Imatge de la cara de la noia. | Cedida