Una núvia decideix canviar les flors de la seva boda per una cosa més tendra

Sarah Mallouk no s'ho va pensar dues vegades i va prendre la millor decisió de les núpcies

Sarah Mallouk i les dames d'honor posen amb els cadells | Elena Cortés

 

La núvia d'aquesta història estava tan emocionada com qualsevol altra persona davant els preparatius d'un dia tan especial com el de les seves pròpies noces. Ella i el seu espòs ultimaven els últims ajustos de la cerimònia, com el vestit, els colors, la decoració, el menjar que servirien, el lloc i tota la resta. Però només hi havia una cosa que no havien preparat: els arranjaments florals per a la sessió de fotos. Encara que molts esperen flors, la jove va decidir alguna cosa moltíssim millor, i va optar per fer-se fotos amb animals en adopció del refugi «Pitties Love Peace».

 

La núvia no s'ho va pensar dues vegades i va decidir posar-se davant de la càmera amb tendres gossets rescatats d'una protectora coneguda. Ella va voler que així fos perquè volia difondre l'important missatge que para ella significa molt: «no compris, adopta!». Els gossos que es veuen en les fotos han estat rescatats recentment en la protectora i llocs en adopció. «Els gossos que es veuen en les fotos són tan bons com els que podries trobar en una tenda de gossos» assegura Sarah.

Com era d'esperar, els dòcils i juganers cadells van causar moltíssima emoció i amor a tots, donant-li el millor dels tocs a les fotos de les noces. La núvia va confessar que tenir als gossets al voltant dels convidats va ser el millor de la nit sense cap dubte, ja que l'ambient va ser totalment alegre i tots estaven feliços de tenir-los allí.


Comentaris

envia el comentari