rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🌞 La previsió del temps cada dia al teu Instagram. Segueix-nos fent clic aquí!

ÚLTIMA HORA

🔴 Sanitat confirma 3 casos d'infecció per listèria a Catalunya

Una professora estatunidenca detinguda sota fiança després de mantenir relacions sexuals amb tres alumnes menors d'edat

Erin Elizabeth McAuliffe, de 25 anys i professora de matemàtiques, es posava en contacte amb els seus alumnes a través de Facebook
Erin McAuliffe | Facebook

 

Erin Elizabeth McAuliffe, de només 25 anys, és una professora de matemàtiques de Rocky Mount, Carolina del Nord (EUA). Aquest any havia començat per primera vegada la seva jornada completa a l'institut on treballava, però no l'ha pogut acabar a causa de la seva detenció per mantenir relacions sexuals amb tres alumnes menors d'edat. La notícia la va treure a la llum el diari 'Rocky Mount Telegram', i poc després es va fer ressò a les xarxes socials i altres mitjans locals. Contra la professora s'han presentat tres càrrecs d'activitat sexual amb tres menors, dos de 17 anys i un de 16, delicte considerat molt greu als Estats Units.

Els agents de policia que investiguen el cas, confirmen que els fets es van produir fora del campus, i possiblement McAuliffe contactava amb els seus alumnes a través de Facebook, on també acostumava a compartir fotografies pujades de to. El mateix centre va emetre un comunicat on informava que van acomiadar a la professora el passat 4 de maig després de les sospites d'una «possible relació inadequada». La detinguda va ser traslladada a la presó de Carteret i el jutjat li va imposar una fiança de 20.000 dòlars. És cert que tots alguna vegada, i més sent adolescents, hem tingut alguna infatuació amb els nostres mestres, però aquesta va anar massa lluny i pot acabar amb una pena superior als dos anys de presó per McAuliffe.

 

Erin McAuliffe | Facebook

 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris