Una sobredosi desencadena a Nova York un episodi zombie amb 33 afectats

Els experts indiquen que es tracta d'una partida adulterada de marihuana sintètiva, «85 vegades més potent que la marihuana» convencional

Com si es tractés d'un «remake» de Thriller de Michael Jackson, l'estiu passat es va produir un episodi de zombies passejant pels carrers del districte de Brooklyn, a Nova York. Segons expliquen les autoritats, desenes de persones van caminar semiinconscients, amb la mirada perduda, llançant escuma i vòmit, i posteriorment van caure fulminades al terra. La policia va confirmar almenys 33 casos afectats per aquest efecte zombie, suposadament a causa d'una partida adulterada de K2 o, en altres paraules, de marihuana sintètica. Els veïns dels barris de Bedford-Stuyvesant i Bushwick van retransmetre en directe els fets a través dels seus telèfons mòbils. El vídeo mostra les imatges de com la policia va intentar reduir els afectats per aquesta substància.

La droga en qüestió, «85 vegades més potent que la marihuana» segons informa la CNN, es crea a partir d'una combinació d'herbes i fulles seques, generalment polvoritzades amb qualsevol producte químic i normalment es fuma. Aquesta varietat de droga va provocar que els afectats la metabolizessin a gran velocitat i n'experimentessin els efectes durant hores.


Comentaris

envia el comentari