EN DIRECTE

❄️ Els efectes de la forta borrasca Glòria a Catalunya

ÚLTIMA HORA

🚨 Retards a Rodalies per un atropellament a Barcelona

Unes calces que prometen «la vagina perfecta» revolucionen el mercat de la roba interior

Estan disponibles en diferents colors i són tot un èxit a Amazon
Les calces prometen una «vagina perfecta». | Cedida

 

Les vendes a Amazon d'aquestes calces, anomenades 'cameltoe', s'han disparat. Des que aquesta peça de roba interior femenina es va fer popular a les xarxes socials, cada vegada més dones s'hi han mostrat interessades. El producte, que ja era conegut a Àsia, es ven per 30 euros i promet aconseguir una «vagina perfecta». Perquè sigui així, porten incorporada una peça d'espuma a l'alçada de la vagina que potencia i marca els llavis a través de la roba. 

Aquesta peça ja ha arribat a Europa i sembla ser tot un èxit. Els dissenyadors asseguren, en declaracions per 'The Sun', que la idea ha vingut de la voluntat de crear una «vagina de dissenyador perfecta». La popularitat d'aquestes calces ve de la mà de l'augment d'operacions estètiques en la zona genital. Cada vegada més dones se sotmeten a un procediment quirúrgic per millorar l'aspecte de la vagina.

 

La pàgina web d'Amazon ja té diferents opinions registrades sobre el producte: «Ni t'adones que les tens, però la resta sí. Amb malles ajustades és molt evident», «No em sento estranya. Quan te les poses s'adapten perfectament al cos» o «Semblen un bon sostenidor. Aquestes calces permeten aixecar-les i separar-les».

 

Les calces han revolucionat el mercat de roba interior femenina. | Cedida