La Unitat Central Operativa inspecciona la finca d'uns familiars de Diego Miguel, detingut per assetjar la mare de Gabriel

La finca està situada a prop del lloc on va desaparèixer el nen de 8 anys

Imagen de archivo de Gabriel Cruz Ramírez.
Imatge d'arxiu de Gabriel Cruz Ramírez. | Cedida

La Unitat Central Operativa (UCO) està inspeccionant una finca d'uns familiars de Diego Miguel, el detingut per haver assetjat la mare de Gabriel Cruz, el nen de vuit anys desaparegut el passat 27 de febrer a la localitat de Níjar (Almeria). La finca està situada prop del lloc on va desaparèixer el petit.

Diego Miguel va ser detingut per incomplir l'ordre d'allunyament que li havien interposat, per la qual no podia acostar-se a Patricia, la mare de Gabriel. L'home va modificar la polsera telemàtica que portava posada. 

Aquesta detenció va causar una gran confusió i va generar molts dubtes sobre la seva relació amb la desaparició del menor. No obstant això, fins ara no hi ha cap indici que permeti vincular tots dos casos, encara que fins i tot els investigadors es van plantejar la possibilitat que fos ell el culpable

Tres testimonis el situen a casa 

Segons les declaracions de tres veïns del detingut, aquests asseguren que van veure a Diego Miguel a la terrassa de la seva casa el dia de la desaparició de Gabriel. A més, van remarcar que el seu domicili està a 60 quilòmetres del camí que el petit va agafar per anar a jugar amb el seu amic i veí. La informació que van proporcionar els tres testimoniatges va ser la mateixa, ja que les seves cases donen a la part posterior de l'habitatge del detingut i haurien vist tots el mateix. Fins i tot la mare de Gabriel va assegurar que els senyals dels repetidors instal·lats a la zona no situaven al detingut prop del lloc on va ser vist per última vegada el seu fill. D'altra banda, la Guàrdia Civil tampoc va trobar proves en el seu cotxe que li poguessin incriminar i, per tot això, la seva possible culpabilitat anava quedant enrere. No obstant això, aquest registre podria aportar noves dades, pistes o proves sobre el cas.


Comentaris

envia el comentari