Uns lladres assalten violentament la casa d'un empresari de Bescanó

Al domicili s'hi trobaven l'empresari i la seva filla de 15 anys

Cinc homes encaputxats i armats amb una barra de ferro van assaltar violentament una casa del pla de Trullàs de Vilanna, a Girona. Les víctimes d’aquest assalt van ser l’empresari Lluís Rocasalva i la seva filla. Tots dos van ser retinguts en una habitació, amenaçats per un dels lladres, qui els estava apuntant amb una pistola mentre uns altres regiraven la casa. L’empresari va arribar de treballar al voltant de la una de la matinada, es va dutxar i se’n va anar a dormir al voltant de les dues. La seva filla el va avisar dos cops de què havia sentit soroll a la part del darrere. Quan Rocasalva va baixar al pis de baix, va veure un home encaputxat amb una barra de ferro a l’altra part de la porta que dona al jardí. Seguidament, va trencar el vidre, i pel forat hi van entrar dos homes. Tot i voler-se defensar amb una cadira, els lladres el van apuntar amb una pistola al cap i van pujar al pis de dalt. Els lladres van tancar la jove de 15 anys i al seu pare en una habitació, els van fer estirar al llit, amenaçats amb l’arma. 

«No et farem mal, ni a tu ni a la teva filla, però volem diners», li van dir els lladres a Rocasalva, mentre no paraven de dir que volien la caixa forta. L’empresari va protegir tota l’estona la seva filla i va fer veure que li agafava un atac per anar a buscar les pastilles i distreure els lladres. De totes maneres, no van marxar fins que no van haver regirat la casa de dalt a baix durant una hora.

 

Finalment, es van emportar 900 euros que Rocasalva tenia a la butxaca de la seva roba de treball, 300 euros de la guardiola de la jove i dos aparells de televisió. A més, els assaltants van amagar els telèfons mòbils de les víctimes perquè no poguessin trucar ni avisar ningú. Quan Rocasalva i la seva filla van estar segurs de què els lladres ja havien marxat, van anar a casa dels pares de l'empresari, molt a prop d’allí, des d’on van avisar els Mossos d’Esquadra. Ara els Mossos investiguen si els lladres tenen relació amb altres assalts de la zona.Comentaris

envia el comentari