Va intentar-se masturbar amb una femella i el penis li va quedar així

L'home va haver de precisar l'assitència dels serveis d'emergència

Terrible resultat el de l'experiment d'aquest home. Un xilè de 30 anys va decidir que posar el penis dins una femella seria una bona idea per masturbar-se. L'intent d'autocomplaença no va resultar com ell esperava i, finalment, va haver de requerir l'ajuda dels serveis d'emergència. En concret, segons informen des de Redtarapaca, l'home va haver de trucar als Bombers que, van alliberar-li el membre amb una fina radial.

De fet, els Bombers van haver de canviar la seva vestimenta habitual per vestimenta esterilitzada i, mentre l'home estava anestesiat, van alliberar-lo. El succés, que va tenir lloc passada la matinada, va acabar amb l'home hospitalitzat amb una lesió de gravetat al seu penis. I és que, a més, per evitar que la situació empitjorés, els efectius del cos, van haver de separar el penis de la femella abans d'efectuar el tall.

Segons el cos de Bombers xilè, es va tractar d'una feina tècnica i complicada que va comportar 45 minuts de delicats procediments per tal de no amputar el membre a l'home en qüestió. A més, es tractava del primer cop en què els Bombers havien d'assistir una emergència d'aquest tipus.

Diversos mitjans han publicat la notícia amb la imatge de com va quedar-li el penis. Avisem que la foto és impactant i pot ferir la vostra sensibilitat. Si encara així la voleu veure, la podeu trobar fent clic aquí.


Comentaris

envia el comentari