Valeria, la germana de Diana Quer, se'n recorda d'ella a les xarxes per Nadal

Unes paraules que donen a entendre que la família es planteja la possibilitat que Diana hagi mort
La publicació de Valeria Quer al seu Instagram on recorda a la seva germana Diana | Instagram

 

La germana de la desapareguda Diana Quer, Valeria Quer, ha publicat un commovedor missatge al seu compte d'Instagram en el que recorda a Diana fent referència a les festes de Nadal. Unes dates difícils per a la família, ja que es compleix un any i quatre mesos de la seva desaparició. 

 

Acompanyat d'una sèrie d'imatges de quan eren més petites, Valeria lamenta haver de passar un altre Nadal sense ella, un altre Nadal en el qual és impossible ser feliç. 

 

  

 

 

Valeria no descarta que Diana pugui estar morta

«Això no és Nadal, i molt menys feliç sense tu. Cada data important de l'any es fa dura d'ençà que no hi ets. Et necessito al meu costat. T'estimo moltíssim, germana, espero que estiguis on estiguis, estiguis bé, i que si estàs allà dalt, cuidis de mi i de la mama, les dues et trobem molt a faltar», escrivia Valeria, afegint que: «Sé que a tu t'hauria agradat que haguéssim actuat d'una altra manera, però la teva mancança ha creat en nosaltres un buit que res el pot emplenar. T'esperem». 

 

Imatge de la publicació de Valeria Quer recordant a la seva germana per Nadal | Instagram

Ja fa més d'un any de la seva desaparició

Diana Quer va desaparèixer el passat 22 d'agost del 2016 durat una nit de les festes de A Pobro Do Caramiñal, a Coruña, on va anar amb un grup d'amigues. A les 2.30 hores de la matinada, la jove va decidir anar cap a la seva casa d'estiu, on ella, la seva germana i la seva mare passaven les vacances, però mai va arribar. 

 

Després de diversos dies de recerca, el cas va aconseguir gran popularitat i tothom es preguntava què havia passat amb Diana Quer, la qual hauria complert 19 anys el passat mes d'abril.

 

Diana mai va arribar a casa

Minuts després d'acomiadar-se dels seus amics, Diana va escriure a un d'ells dient-li que «un gitano l'estava cridant» i que «s'estava espantant». La jove va alertar que gairebé no tenia bateria i va dir al seu amic que l'escriuria en arribar a casa, però mai més es va saber d'ella. Aquesta informació es va convertir en la primera pista, la qual va donar un gir a la investigació, i es va començar a parlar d'un possible cas de segrest.

 

Un parell de mesos després, la Guàrdia Civil va localitzar el telèfon de Diana Quer, gràcies a un mariscador que l'havia trobat al fang prop de la localitat de Taragoña. Encara que no van aconseguir obtenir massa informació del telèfon, els investigadors van veure reforçada la teoria que la seva desaparició va ser forçosa i no voluntària.

Imatge publicada per Valeria Quer quan es complia un any de la desaparició de Diana | Instagram

El mòbil de Diana no va revelar cap dada important

Mitjançant les dades que el telèfon de Diana Quer va facilitar a la policia, aquests van poder esbrinar que algú va intentar desbloquejar-ho 7 vegades després de la desaparició de Diana, i que no es va apagar fins a les 5 de la matinada, dues hores i mitja després de perdre el rastre de la zona. Quan ho va fer, el dispositiu es desplaçava ràpidament cap a la zona on, finalment, va ser trobat el dispositiu. 

 

Malgrat que l'empresa Cellebrite va aconseguir desbloquejar i analitzar el telèfon mòbil, aquest no va oferir cap altra informació rellevant per a la recerca de Diana Quer. 

 

Acusacions entre els pares de Diana

El pare de Diana i Valeria Quer, divorciat de la seva mare des de feia diversos anys, va fer greus acusacions a la mare de les noies en considerar que la decisió judicial per la qual rebia la custòdia de Valeria «arribava molt tard» i que la decisió s'hauria d'haver pres feia temps. 

 

El cas va acabar sent arxivat el passat mes d'abril en considerar-se que no hi havia indicis ni proves que apuntessin a algun sospitós, encara que s'establia que la seva desaparició no va ser voluntària. Des de llavors, només ha transcendit registre amb gossos que la Guàrdia Civil va efectuar a Ribeira, a Coruña, però no se sap si van trobar alguna pista més que ajudi a esclarir els fets.

Comentaris