Valeria Quer explica com van ser «els primers dies sense la meva germana»

Valeria Quer, la germana de la jove assassinada per 'El Chicle', ha explicat com va ser la nit que va desaparèixer la seva germana

Imagen de Valeria Quer en su canal de Youtube

Valeria Quer ha volgut trencar definitivament el seu silenci. La germana de Diana Quer, la jove assassinada per José Enrique Abuín 'El Chicle' a Galícia, s'ha servit de la plataforma Youtube per explicar totes les confidències sobre la consternadora mort de la seva germana.

«La nit de la desaparició estàvem la meva mare, la meva germana i jo al sofà. De fet, no havíem de sortir i ens quedàvem a casa a veure una pel·lícula», explica mentre diu: «Tot i això, la meva mare va dir que marxava amb una amiga. Es va canviar, es va maquillar i va marxar». 

«Adeu, Vale», va dir Diana Quer. Allò, finalment i inesperadament, es van convertir en les darreres paraules de la jove madrilenya. «Em va fer un petó i va marxar», relata la jove. Afegeix, així mateix, que la seva mare es va oferir per anar-la a buscar quan acabés però «per no fer aixecar a la meva mare, va dir que tornaria caminant». 


La desaparició de Diana Quer


«Valeria, que la teva germana no hi és». Aquesta va ser l'alerta de la seva mare Diana López-Pinel, per explicar-li que la seva germana no havia tornat a casa aquella nit. «No li haurà passat res, estarà bé, no et preocupis», afirma que va dir la mateixa Valeria.

Les hores passaven, però, i ambdues intentaven contactar amb la víctima. Ni ella, ni els seus amics van dir-hi res, per la qual cosa van optar per trucar a la policia.

«Aquests dies no els recordo massa bé perquè van ser molt complicats, no m'ho creia. Pensava que era impossible», explica la noia mentre diu: «Bàsicament, esperàvem notícies. Van ser dies molt dolents, difícils de recordar i molt borrosos». 

La vida sense Diana Quer

«La situació era molt difícil i ens superava a tots... Els dies seguien passant i no teníem notícies», explica Valeria Quer al vídeo mentre fa referència al mal tràngol que va haver de passar aquells dies.

La desaparició, però, només va ser el principi d'una història impossible d'oblidar.


Comentaris

envia el comentari