Van ficar al mort a l'ambulància i al viu al taüt després d'un accident a Galícia

Va succeir fa 40 anys a la carretera de Zamora a Santiago

El suceso | cedida

La 'Voz de Galicia' explica aquest dissabte una de les històries més surrealistes dels últims anys. Es tracta d'un surrealista accident que va succeir fa 40 anys a la carretera nacional de Zamora a Santiago, la col·lisió d'un cotxe fúnebre contra un camió provocava una d'aquestes situacions tan típiques del cinema de comèdia negra. Les presses van envair els ànims de la gent que volia ajudar els accidentats, de manera que tot va ser molt ràpid.

Sense saber com, aquesta gent va ficar per error el cadàver que ocupava inicialment el fèretre ejectat des del cotxe fúnebre ... a l'ambulància. Mentrestant, el xofer de l'empresa de serveis funerals, que necessitava assistència mèdica però no es temia per la seva vida, havia estat introduït al taüt. El vehicle de la funerària involucrat en l'accident transportava les restes mortals d'un veí de Bande, que havia al seu torn mort en un accident al País Basc quan un camió, en les proximitats de Queirugás i el municipi de Verín, a la comarca Ourense de Monterrey, va envair el carril xocant contra aquest.

A conseqüència de la col·lisió, va informar en el seu moment 'La Voz de Galicia', es va obrir el taüt, sortint disparat del cotxe el cos del finat. També va passar això amb el conductor, natural de Galdakao. Tots dos van quedar estesos sobre l'asfalt, immòbils. Davant aquest escenari, diversos cotxes van parar, baixant-seus ocupants amb la idea d'ajudar els possibles ferits. Al poc va arribar al lloc dels fets una ambulància. Inexplicablement, enmig del fragor, el conductor (viu però ferit) va acabar a l'interior del fèretre i el cadàver a l'ambulància. Per sort, els sanitaris se'n van adonar de la confusió, de manera que van solucionar l'error ràpidament.


Comentaris

envia el comentari