Un vàndal causa el pànic a l’estació del metro de Badal

El noi ha ruixat un extintor a l’interior d’un comboi i els passatgers han sortit en estampida

Imatge d'arxiu del Metro de Barcelona
Imatge d'arxiu del Metro de Barcelona | CatalunyaDiari.cat

Moments de tensió i pànic els que s’han viscut la tarda d’aquest dimarts, 12 de juny, a l’estació del metro de Badal. Segons ha avançat la ‘Cadena SER’, un noi ha accionat la palanca per aturar el tren amb l’objectiu de pintar-lo, però un vigilant l’ha vist i l’ha anat a aturar. En aquell moment, el jove ha agafat un dels extintors i ha ruixat l’interior del comboi per provocar confusió i poder fugir.

L’intens fum ha provocat que els passatgers hagin començat a sortir del metro en estampida per no ofegar-se. Com a conseqüència dels fets, han resultat ferides lleus tres persones, dues per inhalar pols de l’extintor i una altra per caure en mig de l’estampida de passatgers. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per identificar el noi, mentre TMB ha assegurat que denunciarà l’incident per via penal.

Uns grafiters aturen el metro de l’L5

Aquest dilluns, la circulació de l’L5 del Metro de Barcelona va quedar suspesa entre les 09.55 i les 10.03 hores després que un grup de suposats grafiters creués la via principal de l’estació de Can Boixeres.

Segons va explicar TMB, el personal del transport públic va veure a quatre persones a la zona de tallers, que van fugir creuant les vies i saltant una tàpia que separa l’estació d’uns horts. En cas que puguin ser identificats, seran sancionats per entrada no autoritzada en instal·lacions ferroviàries.

Ataquen un metro ple de treballadors de TMB

La matinada del passat 5 de maig, un grup de joves encaputxats va atacar un comboi del Metro de Barcelona ple de treballadors de TMB. Els fets van tenir lloc cap a les 2.50 hores, cinquanta minuts després que s'acabés el servei, quan els joves van entrar a l'estació de la línia 3 de plaça de Catalunya per pintar els vagons.

El comboi, però, estava ple de persones. I és que es tractava del conegut com a tren escombra, que recull els empleats del metro un cop han acabat la seva jornada laboral. Els mateixos treballadors van començar a gravar als vàndals des de la cabina i la situació va començar a pujar de to, fins al punt que els assaltants van baixar a les vies per agafar les pedres situades entre els raïls —ja només es troben en estacions antigues— i les van començar a llençar contra les finestres abans de fugir.


Comentaris

envia el comentari