Un camió circulant per l'autovia A-2 a Riudellots de la Selva amb diverses marques d'accident a la calçada

Un vehicle incendiat talla un carril a l'A-2 al Pla d'Urgell i provoca retencions

Sis dotacions dels Bombers de la Generalitat han intervingut per apagar les flames

Matí molt accidentat aquest divendres, últim dia de la setmana, a l'autovia A-2, concretament al terme municipal de Castellnou de Seana, a la comarca del Pla d'Urgell. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), un vehicle s'ha incendiat per causes desconegudes enmig de la calçada, i ha obligat a tallar un carril en direcció a la ciutat de Barcelona, amb les corresponents retencions, de fins a 2 quilòmetres. 

Tot i l'incendi, la conductora del camió ha resultat il·lesa

Per la seva banda, els Bombers de la Generalitat han especificat que el vehicle incendiat és en realitat el remolc d'un camió, carregat amb material tèxtil. En aquest sentit, el cos d'emergències ha intervingut amb un total de sis vehicles des de les 6:30 hores del matí per tal d'apagar el foc. A més a més, els Bombers han assenyalat que el remolc incendiat ha estat separat de la tractora, i que la conductora del vehicle no ha resultat ferida. 

Matí de retencions habituals al cinturó de Barcelona

A més d'aquest succés, Trànsit també ha informat de les aturades habituals en hora punta al cinturó de la ciutat de Barcelona. Concretament, aquest divendres s'han acumulat cues importants a les Rondes, i també un accident que ha tingut lloc a la C-17 ha provocat cues de fins a 2 km a l'altura de Mollet del Vallès, en direcció nord.