Un vehicle de neteja deixa un mort i un ferit a Vic per un atropellament

L'home ferit ha hagut de ser traslladat a l'hospital de Vic

Una persona va morir durant la tarda d'aquest dijous, 29 de març, en ser atropellada per un vehicle de la neteja a la localitat de Vic, Osona, i una altra persona va resultar ferida en el mateix succés. 

Els fets van passar al voltant de les 17.30 hores al carrer de la Riera de la localitat. Segons fonts del Sistema d'Emergències Mèdiques de Catalunya (SEM), un vehicle de neteja que estava estacionat en aquell carrer va perdre el control en desfrenar-se.

Un home de 58 anys mor i un altre de 39 resulta ferit

En aquell moment, el vehicle va atropellar dues persones que estaven circulant pel mateix carrer: un home de 58 anys, que va morir com a conseqüència de l'atropellament i un altre home de 39 anys que va haver de ser traslladat a l'hospital de Vic pels tècnics sanitaris. 

Segons les primeres informacions publicades pel mitjà local 'el9nou.cat', la víctima mortal d'aquest accident seria un home veí de Vic i que treballava al mateix servei de neteja. Respecte a l'home ferit, se'l va traslladar amb contusions.

A més dels efectius del SEM, diversos agents dels Mossos d'Esquadra van traslladar-se fins al lloc dels fets després de rebre l'avís de l'accident. 

Altres accidents amb vehicles de neteja a Catalunya

Tot i que aquest tipus d'incidents no són gaire habituals a Catalunya, en els últims mesos se n'han produït alguns casos que afortunadament no han tingut un desenllaç tan tràgic. 

El passat mes de maig, a Sant Cugat del Vallès, un treballador de la neteja del municipi va quedar atrapat dins d'un dels camions de recollida. Concretament li va quedar atrapada la mà mentre manipulava el contenidor, fet que va obligar a la intervenció de la Policia Local, els Mossos d'Esquadra i el SEM. 

Durant el juliol del 2016, un altre accident amb un vehicle de neteja va resultar en un ciclista mort a la ciutat de Barcelona després de xocar-hi durant la matinada. En aquell cas, al voltant de les 00.30 hores, un ciclista de 41 anys va xocar contra un dels vehicles de neteja de la capital catalana i va morir com a conseqüència de l'impacte.


Comentaris

envia el comentari