Un veí assegura haver vist una furgoneta blanca a la zona on va desaparèixer Gabriel

El nen de 8 anys fa més d'una setmana que està desaparegut

El pequeño Gabriel, desaparecido hace una semana
Imatge d'arxiu de Gabriel, el desaparegut fa una setmana a Níjar. | Antena 3

Durant aquesta setmana de recerca de Gabriel Cruz, el nen de 8 anys que desapareixia el passat 27 de febrer a Níjar, s'ha parlat molt d'una misteriosa furgoneta blanca. Tot i que, en un primer moment, es creia que es tractava d'un rumor més que voltava per les xarxes, ara un testimoni ha assegurat que la va veure. 

Així doncs, un veí de la zona ha assegurat haver vist com una furgoneta blanca «entrava al poble des de la carretera de Campohermoso-Las Negras» fins a l'encreuament on s'inicia el camí que porta cap a la casa de l'àvia del menor, segons ha informat 'El Periódico'. 

«Estava al porxo de la meva casa prenent un cafè quan vaig veure una furgoneta blanca que va entrar al poble des de la carretera de Campohermoso-Las Negras i es va parar a l'encreuament amb el camí de la casa de Puri Carmen —l'àvia del nen—», va relatar el testimoni. 

Tanmateix, una altra veïna, Consuelo, assegura haver sentit un cop de porta, el qual podria haver provocat el mateix vehicle. I és que els seus ocupants podrien haver agafat el nen i sortir del poble per l'altre extrem del camí, que també dona a la carretera, sense que ningú els veiés.

 

Les característiques del vehicle

El testimoni no va aconseguir veure el conductor del vehicle ni si hi havia la presència d'algú més amb ell. No obstant això, assegura que es tracta d'una furgoneta «petita, amb una gran porta posterior completa i sense baca»

Limiten la compareixença dels familiars

La Guàrdia Civil no ha donat cap dada sobre la veracitat d'aquesta informació. Tanmateix, i segons apunta el mitjà citat, han sol·licitat als familiars del nen que no compareguin davant els mitjans, excepte si apareix alguna novetat realment important. Aquesta és una de les mesures que s'han adoptat arran de tots els rumors que s'han difós, els quals compliquen més la recerca.

D'altra banda, el treball de recerca dels equips de rastreig i dels Bombers d'Almeria continua. Ara estan realitzant una cerca selectiva a la ‘zona zero’, en un radi de dotze quilòmetres, i estan inspeccionant l'antiga mina d'or de Rodalquilar.


Comentaris

envia el comentari