Un veí de Barcelona, a presó per drogar les seves víctimes i després robar-les i abusar-ne sexualment

Van trobar al detingut en un local d'oci nocturn

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 10 de desembre un home acusat de tres robatoris amb violència i d'un delicte d'abús sexual. El detingut és un veí de Barcelona de 33 anys de nacionalitat xilena a qui també se l'acusa d'utilitzar fàrmacs per anular la voluntat de les seves víctimes. En el moment de la detenció, l'home es trobava en un local d'oci nocturn i duia a sobre unes pastilles que actuen sobre el sistema nerviós central, amb propietats, entre d'altres, sedants, hipnòtiques i estabilitzadores de l'estat d'ànim, que també causen l'oblit temporal d'episodis viscuts.

La policía no descarta que hi hagin més víctimes

La policia catalana manté la investigació oberta perquè no es descarten més víctimes de les tres que han presentat denúncia. El detingut va passar el passat dimecres 13 de desembre a disposició judicial del jutjat de guàrdia de l'Hospitalet de Llobregat, el qual va decretar el seu ingrés a presó.

La investigació es va iniciar el passat 2 de desembre després que una dona denunciés abusos sexuals per part d'un individu que havia conegut la nit anterior. L'agressor, qui l'havia acompanyat a casa seva, li havia ofert un te per beure i a partir d'aquell moment, la dona assegura que ja no va recordar res més. La denunciant va assegurar als agents que l'autor dels fets, a banda de drogar-la, també li va sostreure, a ella i a la seva companya de pis, un telèfon mòbil, diners en efectiu i un rellotge.

Posteriorment els investigadors van trobar dues víctimes més del presumpte autor dels fets els quals havien patit el mateix 'modus operandi' i havien estat víctimes, al seu domicili, de robatoris, però en aquests casos no es van cometre abusos sexuals. La investigació va esgrimir que les tres víctimes havien conegut a l'autor dels fets en el mateix club nocturn privat de Barcelona.

Gràcies a les investigacions realitzades es va localitzar i detenir el presumpte agressor el passat 10 de desembre, en un local d'oci nocturn de la ciutat de Barcelona. En el moment de la detenció es va comprovar que el detingut portava a sobre uns blísters de pastilles d'un fàrmac que actua sobre el sistema nerviós central, amb propietats, entre d'altres, sedants, hipnòtiques i estabilitzadores de l'estat d'ànim, i que també causa l'oblit temporal d'episodis viscuts. La investigació segueix oberta perquè no es descarten més víctimes de l'agressor. 


Comentaris

envia el comentari