Un veí enxampa dos joves intentant robar en un pis de Lleida

Un d'ells portava amagada sota la roba una pota de cabra i que la porta del pis tenia marques d'haver intentat forçar-la

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar aquest dilluns a les 20.25 hores del vespre al carrer Riu Éssera de Lleida en rebre un  avís d'uns joves que estaven forçant la porta d'un pis. 

En arribar al lloc una persona va explicar als agents que  havia sorprès dos joves que estaven forçant la porta d'un habitatge del segon pis i que havia baixat a l'entrada per evitar-los. 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Intentaven marxar baixant per l'ascensor

Tot seguit, els agents van localitzar aquests dos joves que intentaven marxar baixant per l'ascensor i els van identificar com a E.J.G., de 19 anys, i Y.D., de 18 anys, ambdós nascuts al Marroc i veïns de Lleida. Els agents van comprovar que Y.D. portava amagada sota la roba una pota de cabra i que la porta del pis tenia marques d'haver intentat forçar-la. Davant els fets, els agents van detenir E.J.G. i Y.D. com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força i van iniciar les diligències corresponents.

 

També et poden interessar...