rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

Un accident de trànsit deixa 2 ferits greus a la T-11 al Baix Camp

Un veí de Lleida mor en disparar-se un tret al pit al polígon el Segre

Els fets han succeït després d'un incident en una empresa
Els Mossos, en una imatge d'arxiu | Mossos d'Esquadra

 

Un veí de 68 anys de Lleida ha mort aquest dimecres, 4 d'abril, en disparar-se un tret al pit al polígon el Segre de la ciutat. Segons han assegurat diversos mitjans, els fets han tingut lloc després d'un incident en una empresa de la zona. 

 

L'home va morir a la zona del pont de Pardinyes, just quan els Mossos d'Esquadra van aconseguir localitzar-lo. Per ara, la policia desconeix la víctima era un extreballador de l'empresa, o si s'havia desplaçat fins a la nau per una petició en concret. 

 

Un lladre va rebre un tret mortal fa un any

Cal dir que, fa un an, un tret d'un mosso d'esquadra va acabar amb la vida d'un lladre a la capital del Segrià. Segons la versió oficial un agent va decidir disparar l'home mort en defensa pròpia, durant una persecució de dos presumptes atracadors, que havien fugit a peu. Mentre un dels agents efectuava trets intimidatoris a l'aire perquè s'aturessin, un d'ells es va girar i va encaninar amb una arma l'agent. 

 

Davant la possibilitat de rebre un tret, l'agent va decidir disparar cap a l'home diversos trets, i un d'ell li va causar la mort. En aquell cas, fonts pròximes al cos policial van assegurar que es va actuar de manera «proporcionada» a la situació, i que l'agent havia tingut una reacció normal, davant la possibilitat de rebre ell mateix un tret en alguna de les seves zones vitals.