Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un agent dels Mossos d'Esquadra realitzant una detenció

Un veí de la Noguera intenta matar tres persones diferents a cops

Els fets han tingut lloc aquest dimarts

Un agent dels Mossos d'Esquadra realitzant una detenció
L'home és un conegut veí de Bellcaire d'Urgell   | Mossos d'Esquadra

Un veí de Bellcaire d'Urgell, a la Noguera, ha intentat matar tres persones a cops. Segons detalla El Caso, els fets van tenir lloc aquest dimarts i tots tres incidents estan relacionats entre sí perquè tenen un protagonista en comú: un habitant del poble anomenat 'Cuqui'. Tal com indica el citat mitjà, es tracta d'un home de nacionalitat espanyola i de 45 anys que s'ha dedicat a fer aquests atacs de manera intencionada.

El relat dels fets

Sobre les 8.00 hores del matí l'home es va presentar a casa d'un exveí amb una pistola i va disparar diversos trets a l'aire amb una arma curta al carrer Escoles de Balaguer, on ell havia viscut. Posteriorment, al mateix lloc, va colpejar el pare d'un conegut seu. Diversos veïns van ser testimonis de l'incident i van avisar els Mossos d'Esquadra, que en arribar i el van detenir.

D'altra banda, també van aparèixer dues persones amb ferides a Bellcaire d'Urgell. El primer, un home molt mal ferit en un camí prop d'una zona urbanitzada. En trobar-lo es va traslladar a l'hospital Arnau de Vilanova en estat greu tot i que no es pateix per la seva vida. Segons el citat mitjà, es tracta d'un home que tenia «comptes pendents» amb el Cuqui. 

La segona persona és una dona de 70 anys, trobada mig lligada i abandonada en un edifici als afores de Bellcaire, al carrer de Lleida. De fet, la dona va ser trobada per un veí que passejava per la zona i va sentir els crits de la dona. En aquest cas, sempre segons el citat mitjà, la dona és la mare del propietari d'un establiment del poble i sembla que es va prohibir l'entrada a l'anomenat 'Cuqui' perquè era «problemàtic». La dona es troba ferida greu tot i que no es pateix per la seva vida.

Per tot plegat, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per tal d'esclarir els fets. L'home podria ser imputat per tres possibles delictes d'homicidi dolós en grau de temptativa.