Una veïna roba 40 'Satisfyer' i els reparteix entre les veïnes a València

La meitat de les joguines ja havien estat usades

Un agent de la Guàrdia Civil amb Satisfyers furtats
Una veïna de Callosa de Segura furta 40 Satisfyers | Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut a una veïna de Callosa de Segura, en la comarca del Baix Segura (Alacant), per ser l'autora d'un presumpte delicte de furt. La detinguda va robar una caixa que contenia 40 unitats d'un conegut joguet eròtic, d'última generació, de moda actualment, el 'Satisfyer', segons ha informat la Benemèrita en un comunicat.

El passat dijous, 23 de gener, el propietari d'un comerç de Callosa de Segura va denunciar un furt, pel que pareix produït dins del seu establiment. El denunciant va manifestar a la Guàrdia Civil que li faltava una comanda completa d'un estimulador eròtic femení, que li acabava d'entregar una empresa de paqueteria.

L'empresari, com que no trobava la caixa amb les 40 unitats, es va donar compte de què se l'havien robat, en descuidar-se, segons va poder confirmar gràcies a les imàtgens de la seua càmera de seguretat, per una dona que, poc després d'anar-se'n el repartidor i aprofitant que els treballadors del comerç es trobaven fent altres coses, va accedir ràpidament a la tenda i furtà la caixa, en qüestió de segons.

Repartix els 'Satisfyer' entre les veïnes

Els agents de l'Àrea d'Investigació de la Guàrdia Civil d'esta localitat es van fer càrrec de les gestions i van identificar i detindre al dia següent a la presumpta autora, una veïna de Callosa, espanyola de 40 anys, una volta detinguda, va confessar als agents que una part de la mercaderia furtada, valorada en uns 2.000 euros, havia sigut entregada a un centre de massatges de la localitat i que, l'altra, havia sigut repartida entre les mateixes veïnes de Callosa, amb el que s'ha conseguit recuperar part dels joguets sexuals.

La detinguda, a qui se li imputa un delicte de furt, ja ha sigut posada a la disposició de l'Autoritat Judicial, quedant en llibertat amb càrrecs, a l'espera de juí.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari