Imatge de gat i gos abraçant-se

Una veïna de Catalunya deixa morir de gana dos gossos i cinc gats a casa seva

Els fets van succeir a Montcada i Reixac

Una veïna de Montcada i Reixac hauria deixat morir de gana a dos gossos i cinc gats després d'abandonar el seu domicili. L'alerta va ser donada el 27 de febrer per l'exparella de la dona, que va adoptar els animals i assegurava que la dona se n'havia anat del pis dos mesos abans.

L'home estava preocupat que els animals encara estiguessin en l'interior del domicili i, per això, va donar l'alarma a les autoritats. Els Mossos d'Esquadra, després d'aconseguir localitzar a la dona i que els obris l'habitatge, es van trobar amb una escena terrorífica.

Els gossos podrien haver recorregut al canibalisme

Una dona, que havia adoptat dos gossos i cinc gats, els hauria deixat morir de gana després de marxar del pis on vivia amb els animals a Montcada i Reixac, a la comarca del Vallès Occidental.

La seva exparella, preocupada per l'estat de les mascotes, hauria avisat els Mossos el passat 27 de febrer. Els agents, en accedir a l'habitatge, es van trobar amb l'horrorosa escena.

El pis estava completament fosc i el terra estava ple d'excrements dels animals. Durant la inspecció, es van trobar els cossos dels dos gossos en un estat avançat de descomposició i tres altres gats morts.

Les restes dels felins haurien servit com a aliment pels gossos  davant d'aquesta situació de negligència. Dels dos gats restants, no en quedava ni rastre.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Van haver de sobreviure per ells mateixos

Després d'haver marxat del pis mesos enrere, la dona va deixar sols sense menjar els set animals, que van haver de sobreviure per ells mateixos.

Els veïns asseguraven que feia mesos que no veien a la propietària ni a ningú que es fes càrrec dels animals. A mesura que passaven les setmanes, cada cop es construïa una olor més forta a causa de la descomposició dels cossos.

Els Mossos, en accedir a l'habitatge, van comprovar com els animals havien mort a conseqüència de la falta d'aliment i que els gossos havien recorregut al canibalisme per tal de sobreviure.

El jutjat d'instrucció està investigant ara la dona per un presumpte delicte de maltractament animal amb l'agreujant de mort.