Diversos veïns atrapats al terrat d'un bloc de pisos que cremava a Manresa

El foc propagava per un cel obert però set dotacions de Bombers han aconseguit controlar les flames
Un camió dels Bombers de la Generalitat i una patrulla dels Mosssos d'Esquadra. | CatalunyaDiari.cat

 

Set dotacions de Bombers de la Generalitat s'han desplaçat a la carretera del Pont de Vilomara, per treballar en les tasques d'extinció d'un incendi que cremava un bloc de pisos de set plantes a Manresa . El foc, que propagava per un cel obert, ha obligat alguns veïns que es trobaven a l'interior a confinar-se. D'altres han pujat a la terrassa, tot i que no és aconsellable, i alguns han sortit als seus balcons i ja han estat evacuats pels efectius.

 

Tot i que oficialment no s'ha desallotjat ningú, quan els Bombers han arribat a l'edifici, el número 150 de la carretera citada, ja hi havia al carrer alguns veïns que havien sortit del bloc. Segons informa 'Regió 7'un veí que pateix discapacitat ha estat portat al terrat de l'edifici per esperar que els Bombers extingissin el foc. Un altre, que estava a casa seguint un tractament de diàlisi, s'ha quedat a l'interior del domicili acompanyat per un tècnic del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM). 

 

La veïna del pis afectat pel foc ha patit un atac d'angoixa i s'ha desmaiat quan ha arribat a casa de portar els nens a l'escola La Font i s'ha trobat amb l'incendi. La dona ha estat atesa per personal del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) in situ i es desconeix a hores d'ara si ha estat trasllada a l'hospital.

 

 

El foc propagava per un cel obert

L'incendi cremava des de poc abans de dos quarts de 10 del matí i ha originat una columna de foc molt densa. Segons informen els Bombers, les flames s'han propagat pel cel obert. Els efectius han treballat des de l'exterior i l'interior de l'immoble. Han accedit al bloc i han comprovat que l'escala estava bastant neta de fum i les portes tancades. S'han dirigit als terrats per accedir a les persones que s'hi resguardaven del foc i, finalment, han pogut controlar l'incendi. 

Comentaris