Veïns de Nou Barris recullen signatures contra una nova mesquita

S'han manifestat i creuen que el nou centre de culte generarà soroll i aglomeracions | L'Ajuntament assegura que tot està en regla

Carrer del Japó de Nou Barris amb cartells en contra de la mesquita | CatalunyaDiari.cat

Un grup de veïns de Nou Barris, a Barcelona, s’han mobilitzat per evitar l’obertura d’un nou centre islàmic en aquest barri. Segons els veïns, la mesquita que es vol instal·lar al carrer del Japó podria causar aglomeracions i soroll i creuen que la vorera és massa estreta. Alguns veïns han penjat cartells als balcons i ja han recollit més de 1.000 signatures per entregar-les a l’Ajuntament de la ciutat.

Els veïns creuen que hi ha una nova ubicació millor per instal·lar aquest centre de culte, un local de 420 metres quadrats a dos carrers, i no al lloc on ara per ara volen muntar la mesquita. Des de l’Ajuntament de Barcelona, liderat per Ada Colau, s’assegura que la comunitat islàmica del barri té els permisos en regla per obrir el centre de culte en aquest carrer i que les motivacions dels veïns —l’amplada de la vorera— no condicionen l’obertura de l’activitat.


Comentaris

envia el comentari