URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Un veler amb tres tripulants, rescatat aquesta nit a la costa de Tarragona

L'embarcació, anomenada «Fol a Voile», es trobava sense motor i per aquest motiu li era impossible arribar fins al Nàutic de la ciutat

Salvamar Fomalhaut ha remolcat aquesta nit un veler amb tres tripulants fins al Nàutic de Tarragona.
Salvamar Fomalhaut ha remolcat aquesta nit un veler amb tres tripulants fins al Nàutic de Tarragona. | Salvament Marítim

Un veler amb tres tripulants ha estat rescatat aquesta nit a la costa de Tarragona. L'embarcació, anomenada «Fol a Voile», es trobava sense motor. Per aquest motiu, li era impossible arribar fins al Nàutic de la ciutat. Els tècnics de Salvament Marítim han aconseguit remolcar el vaixell fins al port mitjançant la Salvamar Fomalhaut. Els fets han tingut lloc de matinada i, afortunadament, no s'ha hagut de lamentar cap ferit. 

Un veler sense motor, rescatat a Tarragona

Una embarcació ha hagut de ser rescatada aquesta passada matinada a la costa de Tarragona. Al voltant de les 02.30 hores, el 112 ha rebut l'avís d'un veler amb tres tripulants. Es trobava relativament a prop del Club Nàutic de la ciutat, però estava patint problemes amb el motor i només podia navegar amb la vela. 

El 112 ha avisat immediatament a Salvament Marítim, que ha activat el dispositiu de cerca per poder remolcar el veler. Afortunadament, les llums de navegació funcionaven i tots tres ocupants es trobaven en bon estat de salut. El centre de Salvament ha intentat posar-se en contacte amb el veler, però no ho ha aconseguit. 

El capità perd el mòbil al mar 

Salvament Marítim no ha pogut contactar amb el veler tot i els reiterats intents. El Port de Tarragona, però, tenia coneixement de la situació. Finalment, a les 03.10 hores, Salvamar Fomalhaut —vaixell utilitzat per fer el remolcament— ha confirmat que tenien localitzada l'embarcació. A les 03.43 hores, el veler ja estava atracat al Club Nàutic de Tarragona. El motiu pel qual no s'havia pogut contactar amb els tripulants era que el capità havia perdut el mòbil, que havia caigut al mar. 

També et pot interessar: 


Comentaris

envia el comentari