Detingut per maltractar la seva parella al Vendrell, al Baix Penedès

El detingut ha intentat fugir de la Policia Local del Vendrell, però ha acabat tenint un accident
La Policia Local del Vendrell ha detingut un jove per maltractar la seva parella a l'interior d'un cotxe | Cedida PL El Vendrell

 

Una persona ha estat detinguda aquesta passada nit de dissabte, 12 de gener, per maltractar la seva parella al Vendrell. En aquest sentit, la Policia Local del Vendrell, després que l'individu intentés fugir conduint el seu vehicle pels carrers del municipi del Baix Penedès, ha acabat arrestant-lo.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Un jove detingut per maltractar la seva parella 

Aquesta passada nit de 12 de gener, els agents de la Policia Local del Vendrell han detingut un jove que estava maltractant a la seva parella a l'interior del seu vehicle. El detingut, en veure que estaven els agents, ha intentat fugir amb el seu vehicle, en el qual també hi havia la víctima, pels carrers del municipi.

 

Així doncs, mentre fugia de la patrulla, el jove i la noia han patit un incident, en sortir-se de la via de manera accidental, segons informa la Policia Local del Vendrell. Afortunadament, en l'accident, no hi ha hagut danys personals. 

 

Tot seguit, els agents municipals, han atès a la noia que havia estat víctima del maltractament i han procedit a la detenció del jove.

 

Detenen un menor per causar danys en una escola del Vendrell

A més de l'incident de la noia maltractada al Vendrell, la Policia Local també ha detingut durant la mateixa nit un menor que ha causat diversos danys en un col·legi del municipi, concretament a l'Escola Àngels Garriga. La ràpida actuació dels agents ha permès la detenció de l'autor dels fets.