La versió de la menor presumptament violada a la 'Razzmatazz' no coincideix amb les càmeres

La jove hauria posat cinc denúncies similars abans, però totes van acabar sent falses

Imatge d'arxiu.
Imatge d'arxiu. | CatalunyaDiari.cat

El passat dissabte 2 de juny, una menor es va presentar davant els Mossos d’Esquadra per denunciar una presumpta agressió sexual múltiple. Durant la matinada del passat divendres 1 de juny a la discoteca Razzmatazz de Barcelona van tenir lloc els fets. Segons la versió de la menor, després del concert, un dels integrants del grup la va convidar a un dels espais reservats. Llavors, va entrar un altre grup de persones per sorpresa i van acabar penetrant-la i obligant-li a fer fel·lacions.

Tots els membres del grup, identificats

Una amiga de la menor va avisar els Mossos per avisar-los dels fets, mentre la víctima va passar tota la nit a l’hospital Clínic de Barcelona. Allà, els Mossos li van prendre declaració i van recollir la seva denúncia. Hores més tard, els agents del cos policial han identificat els presumptes autors de l’agressió. Tot i que no se’ls ha detingut, se’ls hi ha retirat els passaports de manera preventiva fins que s’esclareixin els fets. Els identificats són els membres del grup que va actuar a la discoteca i, de moment, col·laboren activament en la investigació per resoldre el cas com més aviat millor.

La versió de la menor no coincideix amb les càmeres

Ara bé, segons informa ‘Antena 3’, la versió de la menor no coincideix amb el que van captar les càmeres de seguretat. Aquest fet podria ser clau, ja que la discoteca ha posat en mans dels Mossos tot el material gràfic de què disposen. Per aquesta raó, els agents no han detingut els presumptes autors dels fets i han preferit actuar amb cautela. Segons el citat mitjà, a més, la jove ja hauria posat cinc denúncies similars en altres ocasions, però en tot els casos es van considerar falses. Ara, haurem d'esperar que avanci la investigació dels Mossos d'Esquadra per saber què va passar realment en aquell reservat.


Comentaris

envia el comentari