Denuncien el robatori de la bossa d'una víctima de l'atropellament de Barcelona

Maribel Malavía relata com es va assabentar que una dona li havia robat la bossa amb el mòbil i la cartera mentre ella encara era a terra

Imatge de l'estat d'alguns vehicles després de l'accident a Travessera de Gràcia
Imatge de l'estat d'alguns vehicles després de l'accident a Travessera de Gràcia | Twitter

La setmana passada, diverses persones van resultar ferides a causa d'un accident de trànsit que es va produir a primera hora del matí a la Travessera de Gràcia de Barcelona. El conductor del vehicle implicat va perdre el control de l'automòbil i va acabar atropellant a diversos vianants. Una de les víctimes és la Maribel Malavía que va ser traslladada a l'Hospital Clínic de Barcelona.

Li van robar la bossa mentre l'atenien per l'accident

Segons ha explicat en una entrevista a 'La Vanguardia', la commoció per l'atropellament no va ser l'únic que la va afectar, sinó l'incivisme d'una dona que va aprofitar l'accident per robar-li la bossa de mà mentre ella estava estesa a terra.

La Maribel, amb un braç immobilitzat i havent-se trencat dues costelles, relata com va sentir-se després de saber que una dona li havia robat les seves coses aprofitant l'atropellament. La víctima se'n va adonar quan ja estava a l'hospital: «Vaig sentir indignació, còlera», ha dit a l'entrevista.

200 euros en efectiu i 8 ampolles d'alcohol

A la bossa hi duia el telèfon mòbil, la cartera, un 'pen drive' amb fotos i documents, així com un llibre electrònic. La lladre va aprofitar les targetes de crèdit per sostreure 200 euros en un caixer pròxim i també va comprar aliments en dos supermercats, però va ser enxampada quan va voler comprar tabac.

El dependent de l'estanc va desconfiar i en demanar-li el número PIN d'una de les targetes del marit de Malavía, la lladre va sortir corrents i llavors es va alertar als Mossos d'Esquadra. Finalment va ser localitzada amb dues safates de sushi, menjar precuinat, 6 ampolles de vodka i 2 de whisky.

Va saber-ho quan estava ingressada a l'hospital

La Maribel encara no dona crèdit com una persona es va aprofitar de la seva situació per robar-li. Tot va passar molt de pressa, segons el que relata a 'La Vanguardia', ella passava per la zona caminant per casualitat, perquè s'havia descuidat l'esmorzar i aquell dia havia anat a treballar a peu i no amb bicicleta com acostuma a fer.

De sobte, va sentir un fort soroll, va veure un noi córrer i de cop, en girar-se per veure que estava passant, el cotxe la va atropellar: «Les coses sortien volant. Vaig intentar apartar-me però no vaig poder. Després un cop. Vaig dir 'ja està, moriré'».

Afortunadament, tots i les múltiples seqüeles de l'accident a Travessera de Gràcia, Maribel pot explicar tot el que va passar. Però encara no dona crèdit a aquella lladre que, mentre altres persones l'ajudaven mentre no venien les ambulàncies, va robar-li tot el que tenia: «Em va tocar veure l'altra cara».


Comentaris

envia el comentari