La víctima de l'agressió a la Part Alta de Tarragona relata la pallissa que va rebre

Els fets es van produir el passat dissabte, 7 de desembre, al vespre

Furgó de la Policia Nacional a Badalona
Els fets es van produir a la zona del Portal de Sant Antoni de Tarragona. | Twitter (@ALBIOL_XG)

Aquest dissabte, 7 de desembre, transcendia l'agressió que, al vespre, va patir una persona a la Part Alta de Tarragona; més concretament, a l'entorn del portal de Sant Antoni. Aquest dilluns, dia 9, a través de les xarxes socials, la víctima de l'agressió ha fet públic el seu relat dels fets, explicant, doncs, la seva versió sobre com va ocórrer tot plegat.

L'agressió es va iniciar amb una escopinada per part d'un dels joves

Corria el vespre de dissabte. «Sortia de la feina de camí cap a casa quan em vaig trobar un grup de vuit o nou joves magrebins», relata la víctima. «Un d'ells va començar a insultar-me en el seu idioma. Jo no li vaig fer cas, vaig seguir el meu camí, cap a les escales de la baixada de la Beneficència. És aquí quan un d'ells m'escup», explica. En plantar-los cara i demanar explicacions a la resta de joves, el grup va respondre-li entre rialles, sempre segons el seu relat, que el noi anava «begut».

La víctima els va retreure la seva actitud «incívica» i en aquell moment, dos dels joves van posar-li les mans a les butxaques de l'abric. «És aquí quan forcejo amb ells i em venen a sobre tots. Em vaig defensar dels primers quatre a cops de puny, i els altres van començar a apedregar-me. Mentrestant, vaig intentar escapar-me uns deu metres cap al parc, em van enxampar i vaig caure a terra, on vaig rebre puntades de peu i cops de puny per tot arreu», relata.

La colla gegantera va trucar a la Guàrdia Urbana

L'agredit es va escapar i va demanar ajuda sense èxit a un noi que es trobava en un cotxe, sense èxit. Va ser llavors quan va trobar un grup de sis persones de la colla de geganters del passeig de Torroja, acompanyats de canalla. «Els vaig demanar que, si us plau, m'ajudessin perquè m'estaven donant una pallissa i em volien robar, i em van dir que hi havien nens», diu la víctima, que en aquell moment, segons explica, va tornar a ser localitzada pel grup agressor, i apallissada de nou.

La víctima, en el seu relat, detalla que llavors va rebre un tall al cap. Els agressors només es van dispersar quan una dona va començar a gravar els fets i a dir-los-ho. La víctima es troba molesta amb la colla gegantera —«en cap moment es va acostar a preguntar-me com em trobava a l'contrari van agafar el gegant i van marxar»—, tot i que afirma que, en anar amb nens, van trucar la Guàrdia Urbana, que juntament amb les ambulàncies va arribar al lloc dels fets.


Comentaris

envia el comentari