rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La víctima de 'La Manada' a Còrdova: «Arribaré fins al final»

La jove estava inconscient mentre es duia a terme l'acció dels joves de 'La Manada'
'La Manada' durant la suposada agressió a la jove de Pozoblanco | La Sexta

 

El controvertit cas de 'La Manada' continua a l'ordre del dia. Després que el jutge del cas els condemnés a 9 anys de presó en considerar que la víctima havia patit un «abús sexual» i no «una violació», part de la societat espanyola s'ha alçat en contra de la condemna.

 

Les múltiples manifestacions i concentracions arreu del país, d'altra banda, semblen haver despertat una noia que hauria estat víctima de 'La Manada' a Còrdoba. Aquesta, doncs, ha optat finalment per trencar el seu silenci assegurant que «arribaré fins al final» en el judici que se celebrarà a finals d'any contra els membres del grup sevillà.

 

  

  

L'altra víctima de 'La Manada' trenca el seu silenci

Es tracta d'una jove que, presumptament, també va ser «violada» i abusada per 'La Manada' a la localitat cordovesa de Pozoblanco. Els fets, en aquest sentit, es va produir durant la festa major de la localitat esmentada i pocs dies abans que els nois es desplacessin a Pamplona, per gaudir de San Fermín.

 

La víctima d'aquest segon cas, però, duia gairebé dos anys en silenci. Tot i això, les constants protestes en contra de la sentència inicial han acabat despertant la noia, qui també ha optat per alçar-se contra el grup. 

 

Alfonso Jesús Cabezuelo amb la jove a Pozoblanco | El Español

 

L'acció de 'La Manada' contra la víctima de Pozoblanco

L'altra actuació de 'La Manada' es va produir el mateix 2016, durant una festa del municipi de Torrecampo. Aquí, el grup es va trobar amb una jove de 21 anys, originària de Pozoblanco, amb qui van interactuar i hi ha indicis d'un suposat abús sexual.

 

Les imatges van aparèixer de manera inesperada revisant les converses de WhatsApp del grup. Es tracta d'un vídeo on apareix una jove inconscient en un cotxe, acompanyada de quatre dels investigats. 

 

Finalment, el que revela el vídeo de 46 segons és que la víctima podria estar inconscient durant l'acció de 'La Manada'. A les imatges, de fet, s'hi pot veure la jove en estat d'inconsciència a la part posterior del cotxe, mentre els nois opten per tocar-la i fer-li petons constantment.  

 

 

'La Manada' durant l'acció | El Español