La víctima de ‘La Manada’ trenca el seu silenci: «No us quedeu callats»

La víctima dels fets ha relatat com se sent a través d'una emotiva carta

Fragmento de la carta de la víctima de 'La Manada'
Un fragment de la carta de la víctima de 'La Manada' | Telecinco

La víctima de 'La Manada' ha trencat avui el seu silenci. La jove madrilenya ha difós una carta a través de 'El Programa de Ana Rosa Quintana' per treure a la llum com s'està sentint aquests dies, després de la gran mediatització del cas i, sobretot, després que el jutge deixés en llibertat provisional els cinc condemnats per abusos sexuals.

Per primera vegada des que van ocórrer els fets durant les festes de 'San Fermín', la jove ha enviat una carta a Telecinco i, tot i que encara no es pot llegir íntegrament, sí que és cert que ja se n'han pogut conèixer alguns fragments.

Fragmento de la carta de la víctima de 'La Manada'
Fragment de la carta de 'La Manada' | Telecinco

 

Les paraules de la víctima de ‘La Manada’

«Us puc assegurar que tot el camí que cal recórrer no és un plat de bon gust. Però què hagués passat si jo no hagués denunciat tot el que va passar. […] No us quedeu callats. Perquè si ho feu, els esteu deixant guanyar a ells», ha començat relatant la jove.

Ana Rosa Quintana, al fil de la revelació de la víctima del grup dels cinc joves sevillans, ha al·legat: «Els puc assegurar que m'ha emocionat més que cap altra carta que hagi rebut».

Ana Rosa Quintana dando la primicia de la carta de la víctima de 'La Manada'
Ana Rosa Quintana, llegint la carta| Telecinco

 

La profunda emoció d'Ana Rosa Quintana

«És molt emotiu i valent», ha comentat Ana Rosa sobre la carta emesa per la víctima de 'La Manada'. Per la mateixa presentadora de Telecinco, de fet, la jove madrilenya «des del seu silenci, ha convertit els carrers de tota Espanya en un clam. Mai ha parlat, mai l'hem vist ni l'hem escoltat».

«Avui sabrem si sent odi i com es troba. Germana, gràcies per les teves paraules», ha clòs la presentadora. 

Manifestació contra La Manada
Manifestació contra La Manada | CatalunyaDiari.cat


Comentaris

envia el comentari