Fotomuntatge d'unes flors al cementiri i de Víctor López, el jove de 20 anys assassinat per un kamikaze

Víctor, assassinat amb 20 anys per un kamikaze: «Va trepitjar l'accelerador fins a 146»

El conductor triplicava la taxa d'alcohol permesa i va prémer l'accelerador abans de la col·lisió

S'acosta el primer aniversari de l'assassinat de Víctor López, el jove de 20 anys que va morir mentre circulava amb vehicle per una carretera madrilenya quan, de sobte, un kamikaze de 24 anys va envestir-lo amb el seu cotxe.

 

Kevin Cui (24), l'assassí del madrileny, triplicava la taxa d'alcohol permesa quan va ocórrer el succés. En primera instància, com que l'homicida es va negar a declarar, el jutge del cas va deixar-lo en llibertat amb un delicte d'imprudència.

 

No obstant això, la declaració d'una família testimoni dels fets ha canviat el destí del kamikaze. Segons han confessat, Kevin es va aturar al voral després del qual havia passat, però es va girar i va continuar el seu camí.

 

 

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

 

 

Després d'escoltar a aquestes dues dones i amb els informes policials a la mà, un jutge de la Comunitat de Madrid ha ordenat presó preventiva per a l'assassí de Víctor. I és que per a la justícia, sí que ha existit una intenció de fer mal per part del jove de 24 anys.

 

L'Audiència Provincial de Madrid ha imputat l'acusat de tres delictes: homicidi dolós, triplicar la taxa d'alcohol permesa i conducció temerària. Davant d'això, el processat s'enfronta a una pena de presó de 15 anys exigida per la Fiscalia i l'acusació particular de la família.

 

En canvi, l'advocat de l'assassí de Víctor López insisteix que la pena de presó no pot superar els quatre anys. I és que, mentre el lletrat assegura que va ser una imprudència, per a la família de la víctima ha sigut un assassinat.

El conductor homicida circulava a 146 km/h en sentit contrari

Segons han informat, l'assassí de Víctor va conduir durant dos quilòmetres en sentit contrari per la M-50. Allà es va trobar amb Víctor, que circulava en el seu vehicle de camí a la feina.

El succés va passar cap a les 6.00 hores de la matinada. El jove de 20 anys havia estat contractat feia dos dies al Carrefour de Sant Fernando d'Henares. I és que la seva nova feina com a carnisser l'ajudaria a pagar el seu grau superior en animació sociocultural esportiva.

 

Però, Kevin Cui, borratxo i superant la velocitat permesa, va topar frontalment contra el jove, qui va perdre la vida en l'acte. Així mateix, els tres guàrdies civils que van declarar en qualitat de perits, van assegurar en el judici que Kevin arribava als 146 km/h en el moment del xoc contra la seva víctima.

 

Tot i això, uns segons abans de la col·lisió havia realitzat un «suau frenat», encara que ràpidament va tornar a trepitjar l'accelerador guanyant el 22% més de velocitat.

 

 

A més, els agents han afirmat que el processat circulava en direcció contrària a gran velocitat. D'altra banda, els dispositius del vehicle de l'acusat tenen senyals que «tenia modificacions en la centraleta del motor», van explicar els perits.

 

No obstant això, els agents han posat de manifest davant el jurat que aquesta afirmació no s'ha pogut demostrar, ja que la «caixa negra» del «coixí de seguretat» del cotxe de l'assassí no llançava dades significatives.

El conductor kamikaze estava conscient

L'equip sanitari que va atendre al processat a l'hospital va assenyalar que quan va arribar a la clínica li van sotmetre al test de Glasgow. I per a sorpresa de tots, el resultat de la prova va ser un 15 sobre 15, és a dir, la màxima puntuació. Per tant, això demostra que Kevin estava «conscient».

Per la seva banda, els metges forenses que van examinar el cos de la víctima, van constatar que el noi va morir a l'acte després de la col·lisió dels vehicles. En paraules dels experts, «les lesions» que presentava Víctor eren «incompatibles amb la vida».

 

Finalment, un any després del tràgic accident que va posar fi a la vida de Víctor, el presumpte assassí ha entrat a la presó i la família de la víctima li recorda a la justícia que es tracta d'un crim i no d'una imprudència.