Propietari fent fora als ocupes de casa seva

Víctor després de fer fora els ocupes: «Demano perdó, pensava amb la meva família»

Ell i dos coneguts van entrar a la casa i en van treure els ocupes

Víctor es va fer viral amb un vídeo a les xarxes en què se'l veia a ell i a dos coneguts més fent fora de casa seva uns ocupes. Les imatges han corregut per tot internet i per tots els mitjans i han tingut una gran repercussió.

Milers de persones ja han vist els vídeos dels tres homes entrant a la casa i traient-ne les persones que hi eren. Sobre aquest tema s'ha creat una gran polèmica, ja que hi ha diverses opinions sobre com van actuar amb les persones que ocupaven casa seva.

I és que el tema dels ocupes sempre ha generat una gran controvèrsia i en aquesta ocasió, la cosa no ha estat menys. Ha sigut tan gran la repercussió que, fins hi tot el protagonista ha hagut de justificar-se públicament.

Efectivament, Víctor ha volgut fer unes declaracions davant d'alguns mitjans per explicar el que va passar. I és que l'home ha estat tant aplaudit com criticat i no ha volgut quedar-se callat davant de les paraules de milers de persones.

Víctor demana perdó, però defensa els seus actes

En una entrevista a El programa del verano, l'home ha assegurat que és conscient que la seva manera d'actuar no va ser la més correcta. Però sí que va ser la que ell va considerar oportuna poder tornar a casa seva juntament amb la seva família.

«Ho vaig fer malament, no ho hauria d'haver fet així, però ara la casa la tinc jo», ha assegurat. I és que, com ell mateix va explicar, ja havia estat víctima d'una ocupació de la propietat amb anterioritat. Afirmava que no estava disposat a tornar a passar pel mateix.

«No és correcte, he de demanar perdó per la meva actuació, ho vaig fer per impuls. Jo ja he passat per un procés de desallotjament l'any 2017 que no es va resoldre fins al 2022. De manera que tot això implica; despeses en advocats i judicis», ha volgut explicar.

L'home es va veure en un moment de desesperació, coneixent el que podia passar-li, i no va pensar en res més que entrar a casa i treure qui hi hagués a dins.

«Sé que no és el més correcte, no dic que s'hagi de fer així. Però només pensava en la meva família i en la hipoteca. No insultem ningú, no aixequem el pal, no agredim ningú. Entrem amb contundència, però de la millor manera possible perquè sé que si passa alguna cosa, el problema el tindré jo i no ells», ha aclarit.

«Jo no he entrat per la força. Simplement vaig veure la porta del garatge oberta i la vaig empènyer. Assumeixo que és probable que tingui alguna conseqüència legal, però prefereixo pagar la multa a pagar el llarg camí judicial de desallotjament. Ho vaig fer malament, no ho hauria d'haver fet així, però ara la casa la tinc jo», ha continuat explicant el propietari.

Un xalet on no estaven instal·lats, pendents d'una reforma

A més, Víctor ha explicat el motiu pel qual actualment no viuen en aquesta propietat. Pel que sembla, el xalet en què els ocupes van entrar l'estaven reformant.

«No havíem arribat a instal·lar-nos perquè teníem pendent un projecte de reforma per deixar-la al nostre gust», ha explicat l'home. És per això que la casa es veia deshabitada, cosa que va fer que pensessin que era un bon lloc per entrar.

En Víctor i la seva família es van adonar de tot quan dissabte passat, en tornar de vacances, van passar per la casa per recollir un patinet de la seva filla. Va ser llavors quan es van adonar que no podien entrar a l'habitatge, la clau no obria.

Alguns veïns van informar la família que els hi semblava que unes persones havien entrat a casa seva i ja hi portaven uns dies. Després d'això, ja sabem el que va passar, el Víctor va anar amb dos coneguts més i va treure de la casa els ocupes.