Publiquen el vídeo on Ana Julia confessa com va matar el petit Gabriel

«El vaig veure allà jugant amb un pal i li vaig dir: 'Vine!. Puja al cotxe, que vindràs amb mi a Rodalquilar'», confessa que va dir-li al menut per instar-lo a pujar al cotxe

Ana Julia Quezada sale de dependencias policiales en su proceso de detención por la muerte del niño Gabriel Cruz.
Ana Julia Quezada surt de les dependències policials després de confessar que va matar el menut Gabriel | CatalunyaDiari.cat

 

Ana Julia Quezada torna a estar en boca de tothom. Després que el passat mes de març es tanqués el relat amb Ana Julia confessant haver assassinat el menut de Níjar, a Almeria, ara 'Espejo Público' ha tret a la llum el vídeo on aquesta revelava els fets. Al vídeo, així mateix, s'hi pot veure una assassina notablement afectada i explicant, entre llàgrimes i fil per randa, com es va desfer del cadàver del petit. 

Ana Julia Quezada i la seva confessió 

El que més crida l'atenció de tot plegat, però, és la relació existent entre Ana Julia i el duríssim succés de Diana Quer. I és que la Unitat Central Operativa (UCO) ha tornat a saltar a la palestra en ser l'equip especial escollit per dur a terme la recerca de proves de la mort del menut Gabriel. 

Investigacions i equips de recerca a banda, el vídeo és d'allò més revelador. La dona, que va confessar durant més de dues hores després de ser detinguda, s'emocionava i confessava entre llàgrimes com s'havia desfet del menut. «El vaig veure allà jugant amb un pal i li vaig dir: 'Vine!. Puja al cotxe i vine amb mi a Rodalquilar, que vaig a pintar i t'hi porto'», confessava Ana Julia Quezada que li havia dit al menut el dia de la seva mort mentre al·legava: «Aleshores vam anar a Rodalquilar».

És en aquest mateix punt on, de fet, Ana Julia pateix un recés important i s'eixuga les llàgrimes. Finalment, la parella del pare del menut Gabriel Cruz acaba explicant què va passar i admet que va ser ella qui va matar el menut.                   


Comentaris

envia el comentari