IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El vídeo de la discoteca a Tenerife en què va cedir el terra

Es mostra el moment de l'accident

 

Segueixen apareixent novetats sobre l'accident que es va viure en una discoteca de Tenerife, en què va cedir el terra, provocant que 40 persones resultessin ferides, durant la nit d'aquest dissabte.

 

L'última ve en forma del vídeo que es va compartir a Twitter, en el qual es veu el moment de l'accident. Durant l'espectacle nocturn, es va registrar l'instant en què la cantant no podia aguantar l'equilibri i queia, la qual cosa comportava els crits de tot el públic, que patia el mateix accident.

Segons ha informat el Centre Coordinador d'Emergències i Seguretat (Cecoes) 112, al voltant de les 02.30 hores d'aquest diumenge, diverses trucades van alertar que el terra d'una discoteca havia cedit en una superfície d'aproximadament quatre metres quadrats. En aquest sentit, després d'esfondrar-se, les persones que es trobaven al seu interior van caure cap al soterrani des d'una altura d'un pis aproximadament.

Immediatament, va acudir al lloc el Servei d'Urgències Canari (SUC) amb dues ambulàncies medicalitzades, dues sanitaritzades, quatre de suport vital bàsic i un vehicle d'intervenció ràpida amb metge i infermer. A més, també es van mobilitzar tres equips mèdics procedents dels centres de salut d'Adeje i dels Cristians i de l'Hospital del Sud.

Una vegada allà, Bombers de Tenerife van procedir al salvament dels ferits i els va situar en una zona segura perquè poguessin rebre assistència sanitària, així com van comprovar que no quedés cap persona atrapada.

Un treball sanitari complicat

Aleshores, el personal mèdic va assistir i va traslladar a centres hospitalaris a un total de 40 ferits, entre ells dos amb traumatismes de caràcter greu, sis amb traumatismes de caràcter moderat i altres catorze amb traumatismes de caràcter lleu.

El dispositiu sanitari d'assistència va finalitzar cap a les 06.00 hores encara que el SUC ha desplaçat una ambulància de suport vital bàsic mentre durin els treballs d'apuntalament que haurà de realitzar el personal de l'Ajuntament d'Adeje amb la supervisió del tècnic que ha enviat Bombers de Tenerife al voltant de les 09.00 hores. Finament, els Cossos i Forces de seguretat es van encarregar de les diligències oportunes i van col·laborar amb els recursos d'emergència.


Comentaris

envia el comentari