ÚLTIMA HORA

🚨 Les UCI es desborden a Catalunya tot i la millora d'alguns indicadors sanitàris

URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

L'espectacular xoc mortal entre dos turismes als túnels de Vallvidrera

L'accident va deixar cinc ferits, un d'ells, que estava en estat crític, va morir ahir

Aquest passat dilluns a la tarda va tenir lloc un greu accident als túnels de Vallvidrera, Barcelona, on van resultar ferides cinc persones, una d'elles en estat crític. Tot i que l'accident va ser un xoc frontal entres dos turismes, en aquest s'hi veuen implicats un total de quatre a causa del fort impacte. És pe això que es va haver de tallar la C-16 en ambdós sentits de la marxa.

El Servei Català de Trànsit ha difós les imatges de l'espectacular xoc frontal. Un vehicle va envair el sentit contrari i va impactar lleugerament contra un turisme, com a conseqüència perd el control i acaba impactant frontalment amb un altre cotxe que venia de cara. 

Un dels conductors, de 53 anys i veí de Sant Cugat, es trobava ingressat a l'Hospital Clínic en estat crític, però finalment va morir ahir a causa de la gravetat de les lesions. Amb aquesta víctima, han mort un total de 52 persones en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya. De les altres quatre persones afectades per la col·lisió dels vehicles, tres van resultar ferides lleus.


Comentaris

envia el comentari