Un jove sobre un patinet elèctric

Irresponsable: Circula amb un patinet elèctric per les vies del tren a Catalunya

Els fets han tingut lloc a l'estació de FGC de Sant Josep, a l'Hospitalet de Llobregat

La proliferació de patinets elèctrics s'ha incrementat de manera important en moltes ciutats catalanes. En aquest sentit, la majoria d'usuaris en fa un ús responsable, però hi ha una minoria de persones que no ho fa, posant-se en perill ells mateixos, així com a la resta de ciutadans. És el cas d'un jove que ha estat gravat mentre circulava amb un patinet elèctric per les vies del tren.

Concretament, les imatges corresponen al tram central de les vies de l'estació de Sant Josep de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), a l'Hospitalet de Llobregat. El vídeo, que té una durada de 9 segons, es va penjar el passat 8 d'octubre a les xarxes socials per l'usuari BCNLegends. FGC ha confirmat la veracitat de la gravació i ha alertat que es tracta d'una maniobra «molt perillosa i arriscada».

En aquest sentit, des de FGC s'ha recordat que en aquesta estació, per on passen una desena de línies de la xarxa Llobregat-Anoia, en hora punta els trens circulen cada cinc minuts.

L'operadora de transport ha explicat que revisarà els càmeres de seguretat de l'estació per concretar la data en què es va produir la infracció i que enviarà la informació als Mossos d'Esquadra.

Un desnonament exprés acaba amb una dona detinguda per desobediència

D'altra banda, un desnonament exprés a l'Hospitalet de Llobregat va acabar amb la detenció d'una dona acusada de desobediència als agents de l'autoritat i d'un delicte lleu d'ocupació d'habitatge. Els fets van tenir lloc aquest dissabte a la tarda al carrer la Font, al barri de la Florida del municipi del Baix Llobregat.

En aquest sentit, agents dels Mossos d'Esquadra es van desplaçar a la zona per dur a terme un desnonament per requeriment judicial. La dona okupa havia llogat una setmana enrere un pis, que estava buit, de manera irregular i sense permís del propietari.

En sortir de l'immoble, la dona va mostrar resistència als agents de la policia catalana, que finalment van detenir-la per un delicte de desobediència i un altre delicte lleu d'ocupació.