L'inquietant vídeo que va gravar fa pocs mesos el jove de Madrid que va matar la seva mare

«Cuino vedella per perdre el seny»

Alberto Sánchez és un dels joves més coneguts a Espanya en les darreres hores. El jove de Madrid s'ha fet famós per un dels successos més escabrosos que es recorden els darrers anys: va matar la seva mare, la va esquarterar i se l'estava menjant quan la policia va acudir al seu domicili per certificar que la mare era viva arran de la trucada d'una amiga. 

El cànibal de Madrid, a la presó

La magistrada titular de Jutjat d'Instrucció nº 7 de Madrid ha acordat aquest dissabte la presó provisional comunicada i sense fiança del jove acusat de matar la seva mare, les restes mortals va emmagatzemar i, segons va confessar, s'ha anat «menjant». A l'home de 26 anys, detingut aquest divendres al seu domicili, on guardava les restes de la seva mare en diversos tupper repartits per tota la casa, se li imputa un delicte d'homicidi amb l'agreujant de parentiu.

La qualificació dels fets com a homicidi amb l'agreujant de parentiu és inicial i, segons es vagin practicant les corresponents diligències d'investigació en el marc de la instrucció judicial, podria modificar-se.

Fa uns mesos, al setembre de 2018, va publicar en el seu Instagram un inquietant vídeo en què canta rap diferents versos sense gaire sentit. El seu perfil no ha estat mai gaire actiu, i només s'hi poden trobar imatges del jove, i d'altres del seu gos. Ara bé, el text del vídeo no ha passat desapercebut pels mitjans.

Aquesta és la transcripció del que canta el jove al vídeo: 

«Passejant el gos com una cabra,

No sé la merda que dic però si et vull enfonsar t'enterro

Enamoro el Tiziano Ferro

Pillo el ferri i et deixo a zero

Cuinant vedella per perdre el seny,

Pollastre dolç i ment dura

No existeix cura per a la meva bogeria

Espero que el millor passi

O curres o et tracten com una corba

Escolto la selva mentre l'ocell xiula

Bevent birra i fumant sativa»


Comentaris

envia el comentari